Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg olyan fiuk akiknek?
Figyelt kérdés
Vannak olyan fiuk akiknek meg bejonnek a 90kg-os lanyok? Nekem inkabb a combom es a fenekem nagy ami igazabol annyira nem zavar. Rendszeressen sportolok otthon, figyelek hogy mit eszek de valahogy nehezen fogyok. Ha arrol van szo hogy baratokkal elmegyek valahova pizzazni vagy valami en is eszek de nem egy egeszet, csak peldaul 3-4szeletet. Lehet eselyem, hogy baratom legyen, vagy nalatok ez mar tul sok? Ha tetszik egy lany akkor nem zavarna titeket ha nem lenne vekony esetleg kover lenne?2017. febr. 19. 13:04
11/14 anonim válasza:
Vannak.
20f
ha beszélgetnél írj nyugodtan.
12/14 anonim válasza:
Nekem is a molett csajok tetszenek, de azért ne szállj el magadtól, mert sok molett csaj bekepzeltebb mint a vékonyabbak. Az én barátnőm is elég molett és az előző csajom is az volt.
13/14 anonim válasza:
"Vannak még olyan duci lányok, akik vissza is írnak, ha ír valaki nekik?"
14/14 anonim válasza:
Egyaltalan nem zavarna, ha van kedved írj.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!