Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy csendesebb, szelidebb lány vagyok, de nekem mindig a hangos, vicces, vagány fiúk jöttek be. Szerintetek vannak ilyen fiúk közül olyanok, akiknek az ilyen lányok tetszenek? Lehet jó, hosszútávú, komoly kapcsolat ebből? 17/L
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 22:33
2/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Sok fiu van ugy hogy a csendesebb lányok tetszenek nekik
4/8 anonim válasza:
Szerintem lehet, én mindig is visszafogottabb srác voltam inkább, de a tipikus vagány lányok jönnek be, és teljesen jól kijövök velük.
5/8 anonim válasza:
Nehogy esélyt adj a hozzád hasonló fiúknak...
Hosszútávú kapcsolat nehezen, de az simán megtörténhet, hogy szédítenek kicsit, megdugnak párszor, majd továbbállnak.
6/8 anonim válasza:
Én az általad leírt srácok közé tartozok, de kedv függő. Van mikor csöndbe vagyok, van amikor a szám sem áll be. :D A lányok terén pedig mind a két típus bejön, nem ez a mérvadó. Hanem a belső, na és persze a külső is, de a külső belső nélkül nem sok. :)
7/8 anonim válasza:
Szia 19 eves fiu vagyok, folyton dumalok, hulyeskedek a szar szovicceimmel, es bomboltetem a zenet. mindig a csendes lanyok jottek be, de sajnos nem talalok ilyet. Ha esetleg ismerkednel dobj egy facebook linket es irok neked.
8/8 anonim válasza:
Biztos,hogy neked ilyen éretlen emberek kellenek?
A bölcs ember tud hallgatni, nem jártatja állandóan a pofáját. Ami ebben a korban a vagányságot jelenti, az inkább gáz...
Hosszú távú komoly kapcsolat úgy lehetséges, HA MINÉL TÖBB KÖZÖS tulajdonságotok van, nem pedig totál ellenkezőleg.
17 évesen több érettséget várunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!