Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akiknek nem csak szexre kellenek a duci lányok hanem rendes kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 21:49
1/18 anonim válasza:
kapcsolatra? kieszik a hűtőt , meg kizabálnak a vagyonomból
2/18 anonim válasza:
Akinek szexre kellenek a duci lányok, azok vonzódnak is hozzájuk, szóval nincs különbség e szempontból duci és nem duci lányok között. Maximum annyiban, hogy felvállalja-e az adott illető hogy a duci lányok tetszenek neki, de ez persze más tészta, attól még kapcsolatra kellene neki, csak hát attól függ mennyire nézi mit szólna a környezete hozzá.
3/18 anonim válasza:
Persze. De nem attól fog eldőlni, hogy van e rajta pár kiló felesleg vagy sem, hanem a személyiség ami igazán meghatározó.
4/18 anonim válasza:
biztos vannak, de mi nálad a duci? és ez most duci dagagt vagy telt vagy gömböjded?
5/18 anonim válasza:
A duci azt jelenti, hogy kicsit nagy a lány. El kéne felejteni ezt a szót, amit ti kerestek, az a dagi, vagy kövér. Ne szépítsük
6/18 anonim válasza:
az igazi férfiak a telt nőket szeretik, csak a kutyák játszanak a csontokkal. :) Lehet várnod kell rá, mert fiatalon az ember igényei még az egekben, de el fog az jönni, hidd el! Persze a duci szó remélem az az egészséges, jég hátán is megél típusú duci. A beteges túlsúlyt a legtöbben max. elfogadják, de esetükben neked is sok mindent el kell fogadni...
7/18 anonim válasza:
Az igazi férfi nem degradálja a vékony nőket és nevezi őket csontoknak és mondja hogy csak a kutyának kellenek. Abba kéne már hagyni a testsúly alapján vett megkülönböztetéseket, valakinek ez tetszik, valakinek az.
8/18 anonim válasza:
Mi az hogy az igazi férfiak a telt nőket szeretik?:D Ne beszélj már a nevemben kérlek, mert lehet hogy te vagy éppen hiányos még valamiben, amitől nem vagy férfias, és fiúként szereted a duci lányokat:D Én személy szerint a duci lányokat maximum inkább kapcsolatra tudnám elképzelni mint szexre, de én abszolúte a vékony lányokat szeretem, akik sosem agyalnak azon, hogy ducik-e vagy nem, akiknek sosem ezen kattog az agyuk, mert ez egy idő után ám kicsit idegesítő tud lenni. Mert ha nem tetszik, akkor állandóan felfog merülni mindenkiben a kérdés, hogy mi a kuláért nem teszel ellene? Miért csak kérdezed, hogy el-e fogadnak így? Ha szerinted nem, akkor tegyél ellene.. És tudom, hogy nem könnyű, de senki ne merje nekem azt mondani, hogy lehetetlen, mert akkor ott fejben hatalmas problémák vannak. Mindenki képes rá, ha kellőképpen akarja. Csak hát lustaság meg miegymás:)
9/18 anonim válasza:
ha meg elfogadod magad úgy ahogy vagy, ami teljesen normális, mert látod rengeteg embernek bejön ez, akkor mitől féltek?:/ Én erre mindig is kíváncsi voltam, hogy egy duci lány mitől fél ilyenkor? Mert lehet csak én nem tudom megérteni ezt az egész dolgot.
10/18 anonim válasza:
Honnan tudod hogy csak szexre kellesz? Ja, hogy csak szexelsz össze vissza. Ezek után mit csodálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!