Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akiknek nem csak szexre kellenek a duci lányok hanem rendes kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 21:49
11/18 anonim válasza:
Nem hogy örülnél neki hogy valaki megdug...!
12/18 anonim válasza:
Igen, pl. az én barátnőm elég husis, és senkinek nincs egy rossz szava a méretével kapcsolatban, mert a személyisége olyan cuki :). Szóval ha vastag csajként meg akarsz fogni egy pasit, akkor ne csak dugványozni való hús legyél, hanem legyen egy érdekes személyiséged, életed etc...
13/18 Emberek válasza:
Igen vannak olyanok. Mostani barátnőm sem éppen nádszálvékony leányka, de engem nem zavar. Nem a külsőségek a legfontosabbak nálam. De ami a legjobban megfogott benne, a személyisége. Hogy van egy olyan bolondos énje, ami nekem nagyon bejön, és mindemellett komoly is tud lenni a korához képest. Nem vetem el a vékony lányokat sem (vékony magas srácként), de nekem másabb az ideálom.
14/18 anonim válasza:
Én személy szerint az olyan lányokat szeretem, akiken van mit fogni, akik gömbölydedek és szexik. van cicijük, fenekük, és ha hozzájuk nyúlok, akkor puhát fogok, nem csontokat. A feleségem is ilyen, ami szerintem eléggé kimeríti a hosszú távú kapcsolat fogalmát. A szex is csodálatos az ilyen csajokkal.
Az a legfőbb baj, baj, hogy a legtöbb ember a "duci" alatt konkrétan a bőven 30 fölötti BMI-vel rendelkező hájtömeget érti. Ezektől a lányoktól viszont rosszul vagyok, egyáltalán nem gondolom szexinek, hogy hájlebenyeket kelljen félrehajtogatni, hogy hozzáférjek különböző testrészekhez.
16/18 anonim válasza:
17/18 anonim válasza:
#16-os azt adom, ez a kép pontosan tükröz mindent:D
18/18 Bubuka2000 válasza:
Honnan tudjam??!Mi vagyok én lexikon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!