Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség az, ha komoly kapcsolatra nem kellenek a duci nők, de szexre igen?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 17:25
1/12 anonim válasza:
Nagy kofferbe jó pakolni, de ciki vele utazni!
2/12 A kérdező kommentje:
:D
2015. okt. 14. 17:32
4/12 anonim válasza:
kellenek azok komoly kapcsolatra is
5/12 _Harry Potter_ válasza:
Az első válaszoló poénja nagyon jó volt. :D Valahol tükrözi a valóságot, de valahol nem.
Nagy kofferbe nem mindenki szeret pakolni. :D
Akiknek bejönnek a "duci nők" (nekem nem!) azoknál nem lehet így általánosítani. Kb ugyanaz a helyzet, mint a vékony lányokkal: vannak, akiknek csak szexre kellenek, és vannak, akiknek nem.
A haveri körből ismertem olyan "duci" csajt is, akit tényleg csak szexre használtak, de tudtam olyan molett nőről is, akinek komoly kapcsolata volt. Tehát nem feltétlenül van úgy, hogy mondod.
6/12 anonim válasza:
Maga az szemétség, hogy egy nő (súlytól függetlenül) csak szexre kell neked. Kivéve, ha erről a nő is tud és úgy megy bele.
7/12 A kérdező kommentje:
Ha belement,akkor ő is akarta,ő is élvezte...innentől már szó sem lehet kihasználásról.
2015. okt. 14. 18:10
10/12 anonim válasza:
Azért egy kicsit igen, de ez van. Meg vannak akiknek az egyéjszakásra magasabbak az igényei és kapcsolatra elnézendőbbek a külsőt illetőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!