Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony vagy sportos srácok! Komoly kapcsolatra összejönnétek egy duci lánnyal?
Ha ennyire egészségtelen, kétlem.
Bár nálam nagyon magasan vannak a minimumok, küldőre csak ennyi: egészséges legyen és tetszen. Ha gyönyörü arca van, akkor már csak egészségi állapotával van gond.
19 karatézó, nagyon sportos F
A vékonyról nem tudok nyilatkozni, de egy sportosnál gyakorlatilag semmi esélye.
Aki sportol az igényes magára, a kinézetére, az egészségére. Te láthatóan nem vagy az.. Egyébkén ez nem duci, hanem kövér, csak hogy tisztázzuk a fogalmakat.
Nem.
2 méter magas, jóképűnek mondott, hosszúkás szőke hajú, sportos alkatú srác vagyok és semmiképp.
A vékony vagy maximum átlagos alkatú lányok érdekelnek.
Előfordulhat. Velem megtörtént egyszer.
22/F
istenem....ez megint hülye kérdés.
Függetlenül attól, hogy egy faszi sportos vagy vékony vagy dagi, nem ez határozza meg, hogy egy duci lánnyal összejönne e.
Az akinek bejönnek a ducik tetszik nekik az nyilván összejön velük függetlenül a testalkatától.
Régen vékony voltam, aztán elhíztam. Amikor vékony voltam sem az alapján értékeltem az embereket, hogy ő kövér és ... ettől nem jobb vagy rosszabb ember.
Biztos van aki összejönne egy kövér lánnyal és biztos van olyan aki nem, mert annyira a külsőséget keresi mint te.
Elég magasan vannak az igényeid.
"Gyönyörű arca van és nagyon aranyos"
Önbizalmad az egekben. Küldj már egy képet mert a gyönyörű relatív.
Nőként mondom hogy kevés az esélyed. Miért nem sportolsz és vigyázol a külsődre?
Zsírdisznó akar zebrát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!