Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan fiúk, akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk, akiknek egyáltalán nem számít a külső?

Figyelt kérdés
Vagy mindenkinek fontos valamennyire?
2016. dec. 6. 07:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Valamennyire mindenképp csak személyenként változik, hogy kinek mennyire :)
2016. dec. 6. 07:21
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
igen. a vakoknak.
2016. dec. 6. 08:31
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát igazából a külső valamennyire szerintem mindenkinek számít. De ugye ha egy lány pl csúnyább, úgy is tetszhet egy fiúnak... Lehet vkinek olyan az ízlése... A legcsúnyább lány is biztos tetszik max 1 fiúnak. Mert mindenkinek más ízlése van! :)
2016. dec. 6. 09:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Vagyok
2016. dec. 6. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Külső megfog, belső megtart.
2016. dec. 6. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Vannak. Sok ilyet láttam már.
2016. dec. 6. 09:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha minimálisan is, de fontos mindenkinek.Pl egy ápolatlan, magára nem adó lánynak nem sok esélye van.

Egy igénytelen lány nem hiszem, hogy sok embernek bejönne, persze ez a fiúknál is igaz.Ehhez jön a kisugárzás.

Nagyjából ez az alap.Nekem innentől már nem sok kikötésem van, de ez már mindenkinél más.

Nem minden a külső, de azért ne legyen igénytelenség!

Végezetül: hozd rendbe az önbizalmad!

Ha gondolod, írj!

2016. dec. 6. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Óóó, még az ápolatlanoknak is van esélye.

Én sok olyan férfit ismerek, akik nagyon értelmesek, okosak, kedvesek, érdekesek, és elég gáz párjuk van. Nem biztos, hogy rondák lennének, ha foglalkoznának magukkal, de nem foglalkoznak. Ápolatlanok. És a személyiségük sem olyan kellemes, hogy azzal bűvölnék el az embert. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy valamit nagyon tudhatnak az ágyban :D

2016. dec. 6. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Először azt mondtam volna nincsen, hisz fordítsuk meg van olyan lány akinek nem számít....aligha. De aztán eszembe jutott egy páros, a srác egész átlagos, nem jóképű de nem veszett ügy na de a barátnője...olyan lópofája van, semmi szexi nincs a csajon, buta is, és valami elképesztően irritáló rosszindulatú bunkó stílusa van...tipikus az akire ránézel és 1 hét impotencia.
2016. dec. 6. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Változó, nekem pl sok szép lány barátom van akik meg próbálták volna velem. De nekem még is egy olyan lány jön be aki nem mindenkinek tetszene . Én meg bele estem :D. Szóval ez tényleg változó
2016. dec. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!