Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, akiknek különféle okok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek különféle okok miatt nem megy a csajozas. Nektek, hogy sikerül együtt élni ezzel?

Figyelt kérdés
Mivel foglaljatok el magatokat, vagy, hogy tettetek túl magatokat ezen, hogy nem lehet baratnőtök, nem szexelhettek?

2016. szept. 7. 19:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát úgy, hogy nem csajozok. Csak odamegyek lányokhoz, megmondom nekik, hogy most megpróbálom lenyűgözni őket a személyiségemmel...eddig 3x bejött, az utóbbival most vagyok együtt 2és fél éve, az előző kettő fél-fél év volt :)

Sohasem tudtam csajozni, de barátkozni annál inkább, meg egészen le tudom foglalni az embereket

2016. szept. 7. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyok kapcsolatban. De a számok törvénye. Minél több csajnál próbálkozol annál nagyobb esélyed lesz.

Ha nem sikerül legalább megpróbáltad. Lépj tovább. Jöhet a következő... :)

2016. szept. 7. 19:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok, 2-nek igaza van, számok. Ja igen, ha azért gondolod magad esélytelennek, mert csak házinyúlra lősz, akkor az úgy is marad, érdemes máshol keresgélni
2016. szept. 7. 19:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

sport

fejleszd magad

2016. szept. 7. 19:35
 5/20 A kérdező kommentje:

Ha akkor te nagyon szerencsés vagy első. :)

Arról van szo, hogy meg szinte egy lánynál sem próbálkoztam mert aki nekem tetszik az ugy néz rám vagy ugy viselkedik, hogy véletlenül se merjek hozzászólni vagy közeledni.

2016. szept. 7. 19:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
A nő nem fog lépni. Neked kell.
2016. szept. 7. 19:43
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Második voltam.
2016. szept. 7. 19:43
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem fogok kezdeményezni azért, hogy lepattintson mert látom milyen mikor egy fiu tetszik egy lánynak.
2016. szept. 7. 20:38
 9/20 anonim ***** válasza:
60%

Kicsi szociális életet élek.

Ritkán beszélek lányokkal.

Elfoglalom magam: filmet-animét-sorozatot nézek, zenét hallgatok, kockulok, barátaimmal foglalkozok.

Rendszeresen maszturbálok, így nem kívánom annyira a nőket.

2016. szept. 7. 22:41
 10/20 A kérdező kommentje:
Ez nekem is fog menni akkor
2016. szept. 8. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!