Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, akiknek különféle okok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiknek különféle okok miatt nem megy a csajozas. Nektek, hogy sikerül együtt élni ezzel?

Figyelt kérdés
Mivel foglaljatok el magatokat, vagy, hogy tettetek túl magatokat ezen, hogy nem lehet baratnőtök, nem szexelhettek?

2016. szept. 7. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el edzeni nekem segített :)
2016. szept. 8. 16:13
 12/20 A kérdező kommentje:
A test elég a lányoknak?
2016. szept. 8. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a lányoknak bejött-e biztos nem elég a külső de lefoglalod magad és nem arra gondolsz hogy egyedül vagy
2016. szept. 8. 16:21
 14/20 Dreamer88 válasza:
100%

Ha egyedül nem vagy képes élni az életed, akkor hogy várod el egy csajtól hogy rád támaszkodjon?

Szard le a csajokat, élj úgy ahogy neked tetszik és majd bevonzol valakit.

Nálam az a felfogás segített sokat hogy rájöttem mennyire hülyeség párkapcsolatot "akarni".

Elkezdtem különbözö dolgokat/hobbikat kipróbálni és pár meg is maradt. A mai napig nincs csajom de jól érzem magam a börömben és nem is akarok megfelelni senkinek.

2016. szept. 8. 17:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Képes vagyok élni az életem minden gond nélkül, sikeres is vagyok amibe belekezdek, jó vagyok abban amiket csinálok es nem is látszik rajtam, hogy minden áron barátnőt akarok csak mostanában mindig az jár az eszembe, hogy milyen jo lenne ha mindezek mellett lenne egy lány akivel me tudnám osztani minden örömöm, 19 évesen mindenki szeretne magának párt. Ez nekem nem akar összejönni, nem is elek nagy társasági életet, próbálkozni se szoktam csak annál akinél ugy érzem van esély de rendszerint sohasem sikerül vagy aki nekem tetszik az azt sem tudja, hogy én a világon vagyok, pedig nem a pláza cica tipusú lányok jönnek be, azt mondjak jól nézek ki de megsem kellenek senkinek így azt se hiszem így hat berendezkedek az egyedül létre mert most nincs semmi lehetőség, minden nap ugyanúgy telik.
2016. szept. 8. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is elég régóta nyomaszt a dolog, de már kezdek lassan beletörődni. A sex viszont meglesz, tervezek némi prostizást hogy legalább szűz ne legyek :D Egyébként az edzést én is ajánlom, már kb 3 éve edzek és eltereli a figyelmem. Plusz az erő ad némi önbizalmat :) Amúgy nálam is csak a gép megy éjjel-nappal. A filmekkel és játékokkal nagyon jól el lehet lenni :) 21/f
2016. szept. 8. 19:15
 17/20 BotondH ***** válasza:
100%
Én is nehezen fogadtam el de hidd el tul teszi az ember magát rajta majd lessz még alkalom :D
2016. szept. 8. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Minden szezon elején veszek egy pár Pirelli Diablo Rosso II abroncs szettet. (Idén III-at.) Olaj, szűrő és légszűrő csere, teletankolok és már el is fogadtam... ez a nyár is a Mecsekben lesz eltöltve! (Mondjuk idén megszívtam most a szezon vége fele... ciripel a blokk és 140-től rángat picit... valószínű a V2-es első hengerében kell cserélni egy vezérműláncot és előfeszítő patront.)

Egyszóval: Találj egy hobbit ami eltud nyelni! Aztán előbb utóbb csak lesz valami, ha mégsem akkor is jól fog telni az idő, és sok barátra tehetsz szert menet közben, ez tapasztalat... Tavaly én is egyedül jártam túrázni, most már a legszarabb alkalommal is párban megyünk gurulni! :D

Sok sikert!

2016. okt. 2. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:
18# vagyok, egyébként jó eséllyel ez azért van nálad mert un. introvertált személy vagy, ez ilyen is fog akkor maradni, neked kell rajta változtatni, bár egyszerűbb olyan párt keresni aki szintén hasonló beállítottságú.
2016. okt. 2. 18:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell rágörcsölnöd erre a dologra:) lazán kell felfogni a csajozást/ismerkedést is, aztán sokkal könnyebben fog menni mint gondolnád!
2016. nov. 21. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!