Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lányok akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akiknek tetszenek a kövér fiúk?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, miután lefogynak. Ne áltasd megad, kövérség egészségtelen, és nagyon ritkán vonzó
2016. nov. 19. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem inkább a mackósak jönnek be :D
2016. nov. 19. 17:23
 3/10 A kérdező kommentje:
És mi számít mackós alkatnak?
2016. nov. 19. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tesó lásd be... a kövér csajok "szexik" mert van mit fogni rajtuk ha a pasi kövér az undorító... elég unfair de ez van nincs mit tenni... járj el kondi terembe ha kövér vagy feltetelezem semmi komolyabbat nem sportolsz vagyis időd van rá és sok sikert kívánok hozzá :)
2016. nov. 19. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek mást :)

Én mackósabb alatt a kisebb pocakot,illetve husisabb alkatot értem.

(NEM a kövérekre gondolok!A husis meg a kövér között van különbség!)

2016. nov. 19. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem az is undorito ha egy no Kövér... Meg az is ha egy ferfi... Nah ok pont egymasnak valók...
2016. nov. 19. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a volt barátom dundinak mondható, ám szerettem, mert a tulajdonságai fontosabbak voltak számomra, mint a kinézete. Értsd a képen látható fiú a fogyás előtt: [link]
2016. nov. 20. 01:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, vannak. Fel a fejjel, idővel nagy valószínűség szerint Te is találni fogsz.

Aki ezt írja: 47/F, 20 éve házas, 175kg. Nejem pedig 73Kg, ha ez számít bármit is.

Nyilván nehezebb a párkeresés és kisebb a választék ha csóri vagy, mert ez az alkat ma kevéssé divatos létforma.

De pont annyi jogod van élni illetve párt választani, mint bárki másnak... Ha meg van pénzed - csak meg kell nézni, mire hajt a nők zöme. Számít, hogy mekkora a hasad, mekkora a farkad, ha luxus körülmények közt élsz, mindent meg tudsz adni párodnak és közös gyereketek ideális körülmények közt szülheti meg és nevelheti fel?

Ha jólelkű és becsületes társa leszel? Ha mindezek mellé egy becsületes és jólelkű nőt találtál? :)

Ha egy kis esze van, akkor ilyesmivel nem foglalkozik, hanem túlteszi magát a dolgon és másban éli ki képességeit. És okos, normális, jószándékú, meleg lelkű nők azért szerencsére még ma is léteznek, nemcsak a kinevetős, pletykás, beszólogatós, körömfenegetős hollywood-i kekecmacák, akik a baj első jelére otthagyják párjukat a kakiban és elválnak - viszik házat, gyereket, fizetésed felét... Férfiban meg ezek megfelelői, akik könnyen kinevetik azt, aki nem ilyen.

Szóval fogd fel a kezdeti nehézségeket úgy, mint kiképzést emberismeretből. Később annál jobban tudsz bánni az emberekkel. Ilyen az élet: egyszer fenn, máskor pedig lenn. Aki ma teleszájjal mocskol, megeshet könnyen, hogy holnap a feneked nyalja egy kis jobban fizető munkáért, mert neked meg ebből a képességből adott többet a jóisten...

2016. nov. 26. 13:14
 9/10 anonim válasza:

Előszöris: Persze. Mindenféle emberek mindenféle dolgokra buknak. Csak meg kell találni a megfelelőt... valahogy. Az a része a nehéz.

Másodszoris: Kövér és kövér között is hatalmas különbségek vannak. Ha valaki ápolt, magas, vagány, nagydarab, jólöltözött, humoros, kedves, okos, jófej, erős... ez mind befolyásoló tényező.

Harmadszoris: Itt egy teljesen haszontalan link, amin egy angol nyelvű lista van nagyon helyes plus size férfimodellekről. [link]

Negyedszeris: Én annak idején (még az őskorban) egy igencsak kerek kamaszlány voltam. Meg voltam róla győződve, hogy senkinek sem tetszem. Kellett pár évtized, hogy leessen, hogy persze, volt akinek nem tetszettem, de olyanok is voltak, akiknek igen. (Az már más kérdés, hogy ők is egy átlagos kamasz önbizalom- és kommunikáció-szintjén álltak, és érdeklődésüket főleg piszkálásban fejezték ki, amivel megutáltatták magukat.) A lényeg az, hogy hagytam, hogy a saját önbizalom-hiányom befolyásoljon. Sokkal helyesebb voltam, mint amilyennek hittem magam.

Nem minden fekete-fehér. A fogyás jó dolog, ha egészségesen teszi az ember, de az sem garancia az égvilágon semmire.

És ami a legfontosabb: Az emberek nem egyetlen tulajdonság alapján döntik el, hogy tetszik-e nekik valaki.

2016. nov. 29. 10:40
 10/10 anonim válasza:
100%

Hát engem kifejezetten a kövér lányok izgatnak szexuálisan. A vékonyak nem hogy nem tetszenek, hanem kifejezetten visszataszítónak is találom őket.

Márpedig ha férfiban van ilyen, akkor biztos nőben is van olyan, aki a kövérekhez vonzódik...

2016. nov. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!