Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúknak ez visszataszító egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak ez visszataszító egy lányban?

Figyelt kérdés

Papám szerint,gyerekesen öltözködöm a koromhoz képest.Hát lehet van,benne valami de hát mit tegyek ha ilyen ruhák tetszenek?Nagyon szeretek mese hősös ruhákat felvenni természetesen nem hercegnősre kell itt gondolni.Sokkal inkább,Miki egér Csőrike meg ilyenek.(: Mindezek mellet szeretem még azokat a pulóvereket,aminek van füle mondjuk egy macit ábrázol és van füle meg mancsa. Lehet gyerekes,de láttam már ilyeneket nálam idősebbeken is.Tudom,hogy én döntöm el,hogy mit veszek fel hiszen nekem kell hordanom de szerintetek is váltsam át a ruhatáramat?

17/L

2016. nov. 10. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nekem kifejezetten vonzó lenne 17/F
2016. nov. 10. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszenek az ilyen csajok :)
2016. nov. 10. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Önmagában az öltözködés nem sokat jelent, ha amúgy a viselkedésed tetszene, akkor nem lenne ezzel gondom.
2016. nov. 11. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nehogy meg valtozz

Mindenki úgy jó ahogy van másért ne változz meg csak magadert ha már nem érzed így jól magad ha neked már nem tetszene

De tetszik és ez a lényeg fogsz olyan fiút találni nyugi csak idő kell hozzá

Szerintem ez aranyos ha egy lány cukin öltözködik

Aki ezért be szól az kapja be úgy vagy jó ahogy vagy még mások nem is ezt mondják

Na hajraaaa 😊 és még nem változz masert

18/F

2017. aug. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!