Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok számít, ha egy fiú pattanásos?
Nekem nem számít, mert aki nekem tetszik, annak valahogyan tökéletes a bőre. Nem tudom hogyan és miért, de nincs patanása még semmi. Egyszerűen tökéletes a bőre.
A kérdésre válaszolva, lényegtelen hogy pattanásos-e.
Nyilvan nem esztetikus,de! Ha aranyos,szimpatikus sracrol van szo,adok neki egy eselyt. Nem kizaro ok.
Ismerek egy fiut,borzaszto borbetegsege van,nemcsak az arcan,hanem a karjan,mellkasan,hasan,sot a combjan is pattanasok vannak. Azonban olyan hihetetlen humora van,illetve nagyon jo ember,hogy biztosan soha nem utasitanam el.
A lányoknak is ugyanúgy vannak pattanásaik, Titeket, fiúkat zavar?
Egyébként egyénként eltérő, biztos van olyan nő, aki olyan genetikával rendelkezik, hogy soha nem volt 1 pattija sem, és úgy gondolja, hogy azért, mert ápolja a bőrét, és akinek meg vannak pattanásai, az meg biztosan nem ápolja rendesen a bőrét... De szerintem az a lány, aki már maga is találkozott a problémával, pontosan tudja, hogy milyen, és azt is, hogy mit lehet tenni ellene.
Ha az adott fiú megteszi a tőle telhetőt (áttörli az arcát egy alkoholos tonikkal, időnként átradírozza a bőrét, és esetleg hidratálót is használ, rosszabb esetben kozmetikushoz is jár, vagy legrosszabb esetben bőrgyógyászhoz, stb..), akkor nem lehet kizáró ok, sőt, az, hogy törődik a pasi a testével, az kifejezetten vonzó. És ilyen alapon az is lényegtelen, ha nem csak 1-2 pattanásról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!