Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok kizáró ok lenne e egy 21 éves férfinél, hogy elég durván pattanásos? Arca, háta, keze stb.
Szerintem sok korodbeli férfi küzd ezzel a problémával.
Én nem rettenek meg ettől, inkább kihívásnak venném.
Már kezeltem egy veled egyidős fiút, a pattanásaival, és a módszeremmel megszűnt a problémája.
Sajnos nincsenek megfelelő szerek, kozmetikumok.
Viszont van egy dolog, ami brutálisan sokat segít rajta, de nem fogsz örülni neki: a rendszeres szex.
én a barátnője vagyok :)
én vagyok neki az első, ennyi idősen. pedig annyira csodálatos, drága, szeretni való fiú. gondolkoztam miért nem jöhetett még neki soha össze senki, és hát csak ezt találtam elrettentőnek benne.
(kozmetikus nem segít, gyógyszereket nem szívesen szed mert állítólag nem bírja őket, ideges lesz tőlük folyamatosan. mióta együtt vagyunk valóban elég sokat javult a probléma, 5. :D de ha visszaesik/nem javul tovább még azért lehet h forszírozom ezt a gyógyszer dolgot kicsit, de ha élete végéig ez lesz vele a legnagyobb gond hát én leszek a legboldogabb :D)
Kedves kérdező,
köszönjük, hogy legalább egy nyomorult életet jobbá tettél. Ha a többi nő is így tenne, a világ megszépülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!