Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok kizáró ok lenne e egy 21 éves férfinél, hogy elég durván pattanásos? Arca, háta, keze stb.
Nem tudom,de ahova én járok kozmetikushoz elég jók karban tartja a képem.. alkalmanként 180 perc max, de azóta tényleg nincs pattanás :)
A többi testrészen meg szerintem a szauna megoldást jelenthet (nekem legalábbis, de az is igaz hogy egyrészt jól bírom a gőzt, másrészt a többi testrészemen nem nagyon szokott kijönni,max 1-2).
22F
Küldd el egy endokrinológushoz, a pattanások lehetnek anyagcserezavar (pajzsmirigy, inzulinrezisztencia, stb)/hormonzavar tünetei is. Főleg, ha mellette vannak egyéb problémák is, például hízékonyság, hangulatingadozás, stresszhelyzetek nehezen kezelése, hajhullás, szexuális problémák, depresszióra való hajlam stb. Ezek változóak, vagy később alakulhatnak ki.
Huszonéves korban a pattanások már nem természetesek. És általában a háziorvosok, bőrgyógyászok is leszarják. Szteroidos kenőcsökkel letudják és kész.
Próbálkozzatok az étrend váltással (cukor, fehérliszt mellőzése, és a tej sem a legjobb), például áttérni a paleo-ra.
Nem lenne kizáró, de bevallom valószínűleg zavarna.
Környezetemben két iszonyat pattanásos ember is volt. Egy nő és egy ffi és mindkettőnek gyógyszeres kezeléstől teljesen szép és tiszta lett. Pedig elég nagyok és csúnyák voltak mindkettőn. Én sem vagyok gyógyszerpárti, de ezt érdemes megpróbálni. Tényleg eltűntek róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!