Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő meddig próbálkozhat egy férfinél akitől nem kap egyértelmű visszautasítást?
Ha egy férfinek kellesz az lép feléd, mindig. Még a legeslegfélősebb is:)
Ebből egyenes arányban következik, hogy ennél a pasinál esélyed maximum 1-2 döntésre van, többre nem, mert nem akar téged igazán.
Én kihagynám a helyedben ezt a fazont.
" rá meg nyomult egy nő de már nincs a képbe később udvarolt egy csajnak de már ő sincs a képbe..."
Meg ezek a nőcik nem lettek volna ha egy normális fazon lenne (és te kellenél neki igazán)-de nem az.
Központozás hiánya...képbe...higyje...
Ha esetleg nem jönne össze a sráccal, amit szívből sajnálnéék, én tudnék neked valakit innen az oldalról, akivel sztem tökéletesen megértenétek egymást.
Kicsi, frusztrált, dühös alak, de tele van érzelemmel.
Egyik nőci se lett volna a tagnak, ha valóban te kellenél/kellettél volna.
Egy pasinak ha igazán kell egy nő, akkor a többi nő nem érdekli, észere sem veszi őket, ha pedig bepróbálkoznak akkor pattint mindenkit, és csak arra az egyre fókuszál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!