Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek és Urak! Leszólítási próbálkozásaid során az esetek kb. hány százalékában nem kapsz visszautasítást két mondaton belül?
0% volt ilyen.Nem számoltam pontosan hány próbálkozásom volt,volt elég sok,de mindegyik lekoptatott,rosszabb esetben,kinevetett,megalázott.
Szóval mindig 1 mp alatt elküldtek a búsba...
23/F
13-ból 2x mondtak igent.
Marhajó arány :)
Nahh összegeztem a kedvedért :)
30 évem alatt, 28 nőt szólítottam le, ezt 17 évesen kezdtem.
Ebből 4 nővel volt komolyabb kapcsolatom.
5 nővel volt laza amit nem mondanék párkapcsolatnak mert többnyire szexről szólt meg szórakozásról.
Volt még 4 lány aki nem utasított el, de csak barátság alakult ki ebből 3 a mai napig tart.
Szóval 15 nő utasított el. Ebből 7 baromira lenéző és bunkó volt.
19 éves lány vagyok, mindig mindenkit elhajtok, de sosem vagyok bunkó. Azért teszem ezt, mert egyrészről vigyázok magamra ezen a téren, másrészről úgy szeretek ismerkedni, hogy azokkal alakulhat ki valami akikkel a hétköznapokon is együtt vagyok, és idővel beleszeretek a személyiségbe.
Attól még hogy külsőre bejön valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!