Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viselitek a visszautasítást a pasiktól? Én sokat rágódok rajta.
Te legalább tudod, hogy mit jelent férfiként élni. A különbség annyi, hogy a férfiaknak egy jóval szélesebb rétege éli át ugyanezt, mint a te oldaladon.
Ettől eltekintve sajnállak és drukkolok neked.
Biztos hogy van benned valami szep, ha mas nem a batorsagod. Csakhogy megnyugtassalak: en szep vagyok de egyszer, baromi regen engem is visszautasitottak egyszer de tulleptem rajta:-)
Nem bantam meg h megprobaltam annak ellenere h kirohogott, tanultam belole:-))Nagy szamok torvenye alapjan elobb utobb valaki igent mond de h tok oszinte legyek en a helyedben mar csak non verbalis jelekkel kezdemenyeznek, pl : szemezes, meglatod h viszonozza e, mit lep ezeket ki lehet kalkulalni, marmint a kolcsonos vonzalmat:-))
Nem vagy csunya es soha egy percig ne hidd el h az vagy, csak olyan pasikat veloztal meg akik felszinesek vagy nem vagy az esetuk, de ez nem gind, tovabb kell menni.
Szoval minden oki lesz csak van akinek elsore osszejon, masoknal kesobb de ne tapadj a pasikra ha nem muszaj, vard meg amig kapsz valami jelzest toluk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!