Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aláztak már meg titeket ennyire szakítás során? Öngyilkosságon gondolkodok, van ennél rosszabb?
Volt egy fiú, akivel hónapokig kavartam. Neki adtam a szüzességem. Hivatalosan nem jártunk, mert a szüleim tiltottak tőle. Részegen többször bevallotta, hogy szeret, csak fél, mert tudja, hogy úgyis a szüleimet választanám. Mindig nagyon féltékeny volt mindenkire, egyszer verekedett is majdnem miattam. Én viszont nagyon szerelmes lettem belé, pláne mert első volt. De tény, hogy a szüleim nem hagyták volna (származása miatt sem) Aztán megváltoztak a dolgok, képbe jött egy másik lány. És hirtelen vége lett. De amiket mondott nekem. Pl, hogy a másik lánnyal sokkal jobban érzi magát. Meg mennyivel szebb. Meg ilyenek. Aztán megint visszajött hozzám. Részegen fölhívott, és azt mondta szeret, de nem akar szeretni a szüleim miatt, de ha megtudja, hogy mással vagyok, beleőrül. Azt mondta, szivesen fölvállalna, imád engem, de fél, hogy belém szeret. És ezt nem akarja, mert tudja, nincs jövője. És, hogy akárhogy alakul, ha valami nem is hagyja, hogy velem legyen, szeret. És mikor ezt mondta, hallottam, hogy ver a szíve. Aztán ezt életében először józanul is bevallotta. Aztán az a lány újra előkerült. És a fiú pik-pak lemondott rólam. Azt is letagadta, hogy szerelmet vallott. Azt mondta, az a lány megfogta őt. Meg, hogy ne írjak neki többet. Le is tiltott. Úgy állítja be a dolgot, mintha én lennék a hibás. Megalázott nagyon. Én meg teljesen kivagyok. Volt ennél rosszabb szakításotok?
19L
A sztori elejétől kezdve látszik, hogy egy lecsúszott tapló. Vszeg első pillanattól kezdve látszott, de téged ez nem érdekeld. A szüleid hozzáállásából ítélve még cigány is.
Egyáltalán nem sajnállak, már ne is haragudj, magadra hoztad a bajt. Fel kellene nőni...
Szakítás? Magad is leírtad hogy nem jártatok. Sajnos csak belefutottál egy szemétládába.
Te jó ég, nekem az írásodból úgy jön le hogy többet beszélgetett veled részegen mint normálisan. Figyu, ez a fiú csak egy tuskó és nem is érdemel szót. Valahogy próbáld magad túl tenni ezen és kizárni őt örökre az életedből. Ettől már sokkal könnyebben találsz jobbat.
Félig az, félig meg ukrán. Na, ezt kapd ki :)
Valóban nem úgy éltek egyébként. Bemutatott a családjának, normálisak. De eltekinthetnénk ettől, nem ez számít. Sajnos aza rossz, hogy valahol a szívem mélyén még
ezek után is azt érzem szeret. Nagyon sokat törődött velem, mindenkitől megvédett. De megalázott. Tényleg csak én vagyok ilyen hülye? Mással nem fordult még elő ilyen?
Szóval összejöttél egy tapló barommal aki utána tapló barom módjára viselkedett, hol itt a gond?
Mindent amit kaptál magadnak generáltál. Persze megértem, hogy szereted meg blablabla, de akármilyen cukinak is tartasz egy hiénát, nem érdemes ölelgetni majd utána sírni, ha leharapja a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!