Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon pattanásos az arcom...

Ha nagyon pattanásos az arcom akkor szinte biztos hogy kislányt várok? Nálatok bejött ez a "tünet"?

Figyelt kérdés

Sosem voltam pattanásos, még tiniként sem!

15 hkm

2014. ápr. 13. 23:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Egy pattanásom sem volt, kislányom lett.
2014. ápr. 13. 23:53
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy baromságok ezek. Mondjuk annyi babona van egyik kizárólagos alapon be fog jönni.
2014. ápr. 14. 00:02
 3/21 anonim ***** válasza:

Makulátlan volt a böröm-arcom a terhesség alatt,lányom lett.

Barátnömnek rengeteg pattanása lett,kisfiút szült.

Szóval nem jött be. :D

2014. ápr. 14. 00:33
 4/21 anonim ***** válasza:

életemben nem volt összesen rajtam annyi pattanás, mint amennyi a várandósságom első heteiben volt. kislány lett, tehát nálam bejött.

nővérem meg egyenesen megszépült, egy darab pattanás sem volt rajta. kislány lesz, tehát nála meg nem jött be.

2014. ápr. 14. 04:42
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal szebb volt a bőröm terhesség alatt, mint előtte bármikor, csúcsos volt a hasam és kislány lett.
2014. ápr. 14. 05:15
 6/21 anonim ***** válasza:
Nalam bejott. Amugy nalam szules utan pikkpakk eltuntek a ragyak.
2014. ápr. 14. 06:27
 7/21 gabszem ***** válasza:
Első terhességemnél tiszta volt a bőröm és kislány lett. most a másodiknál elég sok pattanásom van. de nem tudom van e jelentősége. 12hkm
2014. ápr. 14. 06:34
 8/21 anonim ***** válasza:

Elős terhességemnél semmi pattanásom nem volt, fiam született. Most nagyon csúnya a bőröm, tele pattanással, még a mellemnél is van apró sok, de még nem tudjuk a nemét. Majd megírom ha kiderül.

16 hetes

2014. ápr. 14. 07:04
 9/21 anonim ***** válasza:
Nalam bejott. Iszonyatosan nezett ki a fejem a mellkasom. Annyi pattanas volt rajtam az amugy tiszta boromon. Kislanyom szuletett. En se hiszek ilyenekben, de ezt mar tobb embertol hallottam h igy jart de pl itt vannak az ellenpeldai is. :-)
2014. ápr. 14. 07:08
 10/21 anonim ***** válasza:
sosem voltam ennyire patdanásos és kisfiú lesz 100% 26hkm
2014. ápr. 14. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!