Ha nagyon pattanásos az arcom akkor szinte biztos hogy kislányt várok? Nálatok bejött ez a "tünet"?
Figyelt kérdés
Sosem voltam pattanásos, még tiniként sem!
15 hkm
2014. ápr. 13. 23:11
1/21 anonim válasza:
Egy pattanásom sem volt, kislányom lett.
2/21 anonim válasza:
Szerintem nagy baromságok ezek. Mondjuk annyi babona van egyik kizárólagos alapon be fog jönni.
3/21 anonim válasza:
Makulátlan volt a böröm-arcom a terhesség alatt,lányom lett.
Barátnömnek rengeteg pattanása lett,kisfiút szült.
Szóval nem jött be. :D
4/21 anonim válasza:
életemben nem volt összesen rajtam annyi pattanás, mint amennyi a várandósságom első heteiben volt. kislány lett, tehát nálam bejött.
nővérem meg egyenesen megszépült, egy darab pattanás sem volt rajta. kislány lesz, tehát nála meg nem jött be.
5/21 anonim válasza:
Nekem sokkal szebb volt a bőröm terhesség alatt, mint előtte bármikor, csúcsos volt a hasam és kislány lett.
6/21 anonim válasza:
Nalam bejott. Amugy nalam szules utan pikkpakk eltuntek a ragyak.
7/21 gabszem válasza:
Első terhességemnél tiszta volt a bőröm és kislány lett. most a másodiknál elég sok pattanásom van. de nem tudom van e jelentősége. 12hkm
8/21 anonim válasza:
Elős terhességemnél semmi pattanásom nem volt, fiam született. Most nagyon csúnya a bőröm, tele pattanással, még a mellemnél is van apró sok, de még nem tudjuk a nemét. Majd megírom ha kiderül.
16 hetes
9/21 anonim válasza:
Nalam bejott. Iszonyatosan nezett ki a fejem a mellkasom. Annyi pattanas volt rajtam az amugy tiszta boromon. Kislanyom szuletett. En se hiszek ilyenekben, de ezt mar tobb embertol hallottam h igy jart de pl itt vannak az ellenpeldai is. :-)
10/21 anonim válasza:
sosem voltam ennyire patdanásos és kisfiú lesz 100% 26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!