Volt akinek 6. hét után elmúlt a mellfeszülés és mégsem jelentett bajt?
Szia!
Nekem így volt ,2-3napig semmi, aztán visszatért.
Az ismerősömnek meg egyáltalán semmi tünete nem volt a 7.hét után, mégis egészséges babája van.
Nyugi ,ne aggódj biztos ,hogy minden rendben !
:)
Ne gondolj már rosszra! :)
Leírom az én történetemet.
8 évig próbálkoztunk mindhiába a babával. Sok dolgon keresztülmentünk. Nem részletezem. Minden reményt feladtam már.
Mindig fájt a mellem a menstruációt megelőző napokban. Tudtam, hogy kb. mikor fog megjönni, el is múlt a mellfájdalom, tehát azt hittem, hogy ismét újabb sikertelen hónap előtt állunk. De nem így lett, szerencsére. Már 2,5 éves a leánykám és épp a szobájában vendégeli meg a babáit. :)
Jó egészséget nektek! :)
Köszönöm h válaszoltatok.
Próbálom megnyugtatni magam:)
Eddig minden nap fájt, ma csak egy kicsit, ezért kezdtem bepánikolni.
Az is más szerintem ha vkinek egyáltalán nem volt, mintha egyik napról eltűnik a másikra így az elején.
Nagyon bízom benne h minden rendben és köszi a biztató válaszokat:))
nekem az 5. és 6. héten vot mellfeszülés, megduzzadtak kicsit, aztán elmúlt. most vagyok 10 hetes, és semmi mellfeszülés.
a 8. hétig volt émelygés, hányinger is, de az is elmúlt. meg hasszurkálás is intenzívebb volt, mostmár az is nagyon ritka. a babával minden rendben. A tünetek jönnek-mennek, egyik váltja a másikat, eltűnnek, aztán visszajönnek. Minden terhesség más, lehet, hogy nálad is visszatérnek a tünetek, de lehet, hogy tünetmentes terhességed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!