Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak ez visszataszító egy lányban?
Figyelt kérdés
Papám szerint,gyerekesen öltözködöm a koromhoz képest.Hát lehet van,benne valami de hát mit tegyek ha ilyen ruhák tetszenek?Nagyon szeretek mese hősös ruhákat felvenni természetesen nem hercegnősre kell itt gondolni.Sokkal inkább,Miki egér Csőrike meg ilyenek.(: Mindezek mellet szeretem még azokat a pulóvereket,aminek van füle mondjuk egy macit ábrázol és van füle meg mancsa. Lehet gyerekes,de láttam már ilyeneket nálam idősebbeken is.Tudom,hogy én döntöm el,hogy mit veszek fel hiszen nekem kell hordanom de szerintetek is váltsam át a ruhatáramat?
17/L
2016. nov. 10. 21:22
1/14 anonim válasza:
Személy szerint taszító lenne nekem ez egy 17 évesnél. 20/F
2/14 partizana válasza:
Szerintem inkább aranyos, de mindenkinél más 17/F
3/14 anonim válasza:
nem vissztaszitó de mindenképp meggondolandó egy ilyen ruciban feszítő csaj.
mondjuk a füles/mancsos pulcsi az rendben van.
4/14 anonim válasza:
Nem ítélkeznék, míg nem tudok rólad semmit/nem ismerlek.De az zavaró lenne, ha mellé gyerekes lennél.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem az egész ruha táram áll ilyen cuccokból csak egy pár ilyen ruhadarabom van.(:
2016. nov. 10. 21:28
6/14 anonim válasza:
Akkor sem tudnék mit mondani mert az csak ruha/külső. :)
7/14 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem visszataszító hanem nagyon is cuki, és ha még bújós is a lány akkor meg szerintem imádni való :D bár a belső is sokat számít, de én szeretem az olyan lányokat akik elengedik magukat és ilyeneket is szívesen felvesznek :D
8/14 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy? Sose fogsz mindenkinek megfelelni, azt talán elérheted, hogy esetleg a többségnek. Annak viszont sokkal fontosabbnak kellene lennie szerintem, hogy te mit szeretnél, nem pedig annak, hogy mások mit gondolnak rólad.
10/14 anonim válasza:
Figyelem! Lánykérés volt az előbb. Megtervezem az esküvőt, megszerzem a menyasszonynak a ruhát és én leszek az egyik koszorúslány valamint az énekes. Jó lesz. Myen legyen a ruha? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!