Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj?

Figyelt kérdés
19 éves Szabolcsi gyerek vagyok. Nemjátszom a menőmanót, nem veszek fel csajos, dízbu*is ruhákat, inkább "rapper stílusban" öltözködöm. Facebookon nem nem veszek fel 1000+1 embert, nem foglalkozok a lájkokkal (Ha kirakok egy új profil képet azt is privátra rakom, hogy ne lehessen lájkolni). Nincs rengeteg haverom. inkább egy maroknyi BARÁTOM. Nem kezdek el randombna facebookon beszélgetni csajokkak (nem is igazán tervezek). Így hát elég nehézkes a párkeresés. Most komolyan az én korosztályomban ennyi a divatku*va, vagy csak én nem látok normális lányokat? Komolyan ilyen ritkák azok a lányok akik nem arra mennek, hogy kocsid, zara, bershka meg tudja a pisztoly milyen ruháid legyenek, meg facebookod telelegyen minden fas*sággal?

2016. okt. 17. 19:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szoktam eljárni, lányokkal is simán elbeszélgetek. Csak ha nem fog meg benne semmi akkor hiába erőltetem, mert vagy ő vagy én jövök ki belőle rosszul. :D
2017. ápr. 18. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!