Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este megtörténhetett volna, de nem működtem. Mi a baj velem?
Úgy voltam vele, hogy várok a szexszel amíg barátnőm nem lesz, de már néha annyira készen vagyok, hogy tegnap este egy egyéjszakásra igent mondtam. Táncoltam a csajjal, fogtam a fenekét, a mellét, stb.. nyomta a se.ggét hozzám, és egyszerűen nem állt fel.. semmi. Néztem ki a fejemből 200 ember között, a nagy zenében, és gondolkodtam, teljesen nem ott voltam. Nem volt kedvem az egészhez.. A csaj nem volt csúnya, de nem volt az, hogy szeretem. Ismerni ismertem a hölgyet, de annyira nem kedvelem, viszont néha-néha elgondolkodtam, hogy 1 éjszakára jó volna. Aztán most meg..
Teljes depresszióban vagyok.. Nem, nem vagyok bu.z.i. Isten mentsen tőle, de ez most nagyon nem hagy nyugodni.
Most azzal próbálom magam nyugtatni, hogy olyan lelki beállítottságú vagyok, aki akkor élvezné a dolgot, hogyha szeretné a másik félt.
Szerintetek mi lehet velem a baj?
Bestresszeltél. Legközelebb próbáld ki akció előtt az udvarlást, meg az érzelmes kiépítését legalább alap szinten. Valamint a 200 ember jelenléte sem biztos, hogy jót tett, így ajánlom máskor a nyugodt-meghitt körülményeket a diszkó káosza helyett. Viszont úgy érzem, hogy ezeket a válaszokat magadtól is tudod.
Miért nem jössz össze egy olyan lánnyal, akivel az érzelmek is működhetnek? Szerintem egy olyan lánnyal akit szeretsz, normális körülmények között nem lesz semmi gond a potenciáddal. Ott inkább a korai magömlés lehet majd probléma, mert biztos, hogy tudod majd kezelni azt a testi és lelki mindent elsöprő gyönyört. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!