Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A családom szerint kedves vagyok, kicsit pimasz, de ölelős. Általános végén (6-8. osztály) egy barátnőm (aki nagyon népszerű volt) rám unt és kiközösítettek z osztályból, csúfoltak (kaptam mindent: dagadt, olyan mint egy fiú, ronda, Ragyás cigány és hasonlók). Ebben a 3 évben bezárkóztam mert úgy könnyebb volt elviselni és próbáltam megvédeni magam, de egy idő után túl sok volt. Nekem kimaradtak az pizsama partik, a lányos dolgok. Most 9.be járok és nagyon szeretnék újra a régi lenni de félek. Mit tegyek? És szerintetek tényleg fiús vagyok attol hogy 172 cm vagyok? 15/l2016. okt. 2. 10:55
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha rossz kategóriába írtam..
2016. okt. 2. 10:57
2/3 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy ez már egy egész más közösség amiben most vagy, már nincsenek veled azok, akik ok nélkül csúfoltak. Próbáld újrakezdeni az egészet, nincs semmi okod mostmár félni. 172 cm meg miért lenne fiús? Ez a méret ilyen korban a normális, és ez a dolog különben sem a méretben relik, szóval csak nyugi!
Remélem segítettem, sok sikert a beilleszkedésben! ;)
3/3 anonim válasza:
Nem vagy fiús attól h 172cm vagy.Csak féltékenyek rád tehat valamit jól csinàlsz. Mondd azt h nem állsz ki szellemi pàrbajra fegyvertelen emberekkel.Ne is figyelj rájuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!