Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit rontok el mindig? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el mindig? Vagy tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés

Szóval ezen a nyáron kettő csajjal "próbálkoztam", az első lekoptatott, pedig előtte mondogatta, hogy milyen cuki vagyok, a másodikat meg elhívtam randizni, szentem életem legjobb délutánja volt, és rajta is ez látszott, nevetgéltünk, kajáltunk, meg minden, direkt próbáltam figyelni a testbeszédét, meg ilyenek, hátha rájövök, mit érez. Ezután persze megírta, hogy nem érdeklem, és maradhatnánk barátok, mert nagyon jól szórakozott.

Előtte volt egy csaj, akivel nagyon jó barátok lettünk rövid idő alatt, ami aztán túlcsúszott abba, hogy az ölemben ült folyton, meg a nyakamat puszilgatta, meg átkarolt, amikor nála lévő bulin filmet néztünk..amikor elhívtam randizni, nemet mondott és otthagyott egyéb szó nélkül. Indoklása az volt, hogy félreérthető jeleket küldtem. A legelső csajt pedig a gimis bálba hívtam el, ahol együtt tanultunk meg Sambázni, úgy is nézett ki, hogy élvezte, de utána kicsusszant alóla, mivel "fájt a lába" Aztán utána nem is nagyon akart velem beszélgetni.

Magamat meg nem nagyon hiszem se csúnyának, se szépnek, belsőket meg írhatom, hogy kedves, okos, de azzal mit lehet csinálni. Talán az lehet a baj, hogy kicsit sötét a humorom, és talán hangos is vagyok, de mindig is úriemberként viselkedtem MINDEN lánnyal, még a csúnyábbakkal és azokkal is, akik nem érdemelték meg. Szerintetek mi lehet a baj velem?

Aki szerint a lányok ribanncok, meg ez-az-amaz, ne szídjátok őket, 3-at évek óta ismertem, a legfrissebb is 3 hónapos ismeretség volt.

2016. szept. 11. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy veled lenne probléma. Lehet hogy csak peched van.

De figyelj ha van kedved szívesen ismerkedek veled :)

14/l

2016. szept. 11. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Szólj az óvónéninek, hogy megint elcsellengtél a homokozótól és küldjön vissza.
2016. szept. 11. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
2. köszönöm, hogy kiöntötted a szíved
2016. szept. 11. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozzon több lánynál sikeres lessz biztos !még a csúnyábbakkal és azokkal is, akik nem érdemelték meg , ez a mondatod hülyeség már bocsi igen is minden lány megérdemli atól hogy csunya vagy szép telt vagy sovány ugyan olyan jól esik mindegyiknek . Sok sikert csajozáshoz 😎
2016. szept. 11. 21:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem érdemlik meg értendő úgy, hogy lelkileg csúnyák.
2016. szept. 11. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most jöhet az összes női felhasználótól az izzó piros kéz gomb,de leírom:

Azért vagy sikertelen mert:

-Nem egy felszínes farok vagy

-Foglalkozol azzal mit éreznek

-Nem támasztasz riválisokat velük szemben,magyarul nem kavarsz két lánnyal párhuzamosan

-Nem kezeled alattad lévőnek őket

Tök mindegy hogy mennyire tűnik értelmesnek egy lány.A hétköznapokban kimért,komoly,intelligens lányok is azoknak adják be a derekukat akik semmibe veszik őket.

Ne kérdezd hol itt a logika,mert sehol.

Valamiért tudat alatt vagy tömeges lelki sérültség okán,de a nők szeretnék ha tárgyként bánnának velük.

Aztán mikor eltelik egy két hónap,netán év egy ilyen suttyó paraszt mellett,hirtelen realizálják hogy nekik ez nem jó.

Akkor jön a hiszti,"minden férfi paraszt",és egyébként is "nem ilyennek ismerte meg"....

Hát kedves hölgyek,nem a kukából kéne válogatni,az esetleges értelmes férfiakat meg nem kéne tűzzel vassal távol tartani magatoktól.

Persze aki pénisz tartónak érzi magát,nyugodtan keresse csak a szemétládákat.

Kérdésre visszatérve.

Kérdező,egy mondatban az a te nagy bajod hogy van lelked.

Mint ahogy nekem is,meg sokunknak.És ez össze egyeztethetetetlen a fiatal lányok elvárásaival.

2016. szept. 13. 16:19
 7/7 anonim válasza:
100%

Az utolsóval nem feltétlen értek egyet. Akkor leírom az én dilemmámat, mint lány.

Rám írt egy srác, csak látásból ismertük egymást. Leírta hogy szeretne megismerni ha én is akarom, stb. Mondom persze miért is ne. Találkoztunk, ettünk, jót beszélgettünk, a modorával nem volt gond, intelligens srác akivel nem mostanság találkoztam, ambíciózus, vannak tervei, dolgozik, előzékeny, sok érdekességet ismer, stb.

Mégis az első randi után kialakult bennem egy olyan távolság tartás felé, hogy ha csak utánam jött az utcán, kirohantam volna a világból. Utólag bele gondolva amikor élőben találkoztam vele szemtől szemben rájöttem, hogy nem az esetem, és ahogy vissza gondolok a randira annyi idegesítő momentum volt... gesztus, vagy csak téma. Folyamatosan komoly dolgokról beszéltünk, politika, suli, történelem... egy egyszerű dologból is kiselőadásokat tartott, pl. nap végén én már totál hulla voltam, majd a buszból látott egy régi autót és valahogy bele keverte a 2. Vh-t hogy tudom-e hogy miből finanszíozták stb, és megállás nélkül a 20 perces busz utat végig oktatta.

Na mindegy az a lényeg, hogy valamitől kialakult ez bennem, pedig józan ésszel egy rendes srácról van szó.

Persze el lehet mondani mindenféle idiótának, kis k*-nak, vagy hogy semmi nem tetszik nekem, de az érzésekkel nem lehet mit kezdeni, ez van és kész.

21/L

2016. szept. 29. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!