Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Konnyen baratkozom emberekkel, ha ok is ugy allnak hozza a dolgokhoz. Kedves vagyok es ertem a poenokat is es alltalab en is mindent poenra veszek, szeretek masokat poenosan cukkolni, persze azert tudom, h hol van a hatar. Ha valaki megbant vagy bunkozik velem elegge flegma tudok lenni. Ha netan ugy alakul a helyzet, h valaki megbant es megharagszom ra, hamar ki tud engesztelni ha hulyeskedik velem meg minden. Hosszu barna hajam es kek szemem van. 162/55 16 eves lany vagyok. Szerintetek a kulsommel van a baj, h sokan nem mernek velem ismerkedni?
Legyszives ertelmes valaszokat irjatok, privibe is johet a velemeny. Elore is koszonom :)
2016. szept. 17. 20:47
1/6 anonim válasza:
Szia! Honnan tudhatnánk, hogy a külsőddel van-e baj? Nem láttuk.
3/6 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz ha gondolod :)
5/6 anonim válasza:
Írj nekem üzenetet! Hasonló cipőben járok!!!
6/6 anonim válasza:
Szívesen válaszolok, küldenél képet? :) 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!