Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek velem a lányok?

Figyelt kérdés

Szinte mindegyiknél ugyanaz történik: megismerem, kedves, megkedvelem, beleszeretek, de ezt még el se mondom neki, mégis valamiért utána már nem ír vissza, eltűnik a kedvesség, és már csak sodródok az árral, mert az érzés bennem marad, és egy nagy szenvedéssé válik.

Elsőre még azt mondtam, rosszat szemeltem ki, de folyton?

Pedig én mindig kedves vagyok, lovagias, a külsőm is nagyjából oké (magas vagyok, és kicsit férfiasabb alkatom is van már), ehhez képest soha nem kellek senkinek és folyton csak csalódok.

18/F

2016. szept. 8. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem nyomulsz túlságosan a lányokra?

Probáld megtartani a mértéket, 2-3 naponta írj rá, ne mindennap. És hanyagold az interneten való beszélgetést. Saját magamon tapasztaltam, hogy inkább személyesen beszélgess vele.

2016. szept. 8. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
rossz helyen ismerkedsz szerintem
2016. szept. 8. 16:31
 3/9 Dreamer88 válasza:

Nem is kell elmondanod nekik, érzik hogy szimpla barátságnál többet érzel irántuk...és ez kényelmetlen nekik.

Az, hogy kedves meg lovagias vagy szép és jó dolog, de nem nagy szám. Ezt mindenkitöl elvárják a csajok.

Mutasd meg nekik hogy egyedül is tudod élni az életed és csak barátkozz velük úgy 1 hónapig. Közben lehet persze közös programokat tartani meg dumálni, de ne nyomulj azonnal.

2016. szept. 8. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy nyomulok túlságosan, még megérinteni is félek sokszor. Nem is azonnal kezdődtek ezek, mivel ahhoz is kellett 1-2 hónap, hogy igazán beleszeressek az illetőkbe.
2016. szept. 8. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is.... Nekem sem szokásom elsietni a dolgokat, csak akkor lépek, amikor már nyilvánvaló jeleket küld. Egy darabig jól is szokott működni minden, aztán hirtelen rájönnek, hogy nem akarnak semmit, pedig nem tartom magam unalmasnak és mások sem, a külsőmmel sincs gond a visszajelzésekből ítélve és szerintem sem. Nem létezik olyan, hogy folyton rosszul válasszak, aztán meg mégis... Aztán most ott tartok, hogy semmi önbizalmam, kedvem, önbecsülésem :) 17/F
2016. szept. 8. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy nagy szám, unalmas, egyszerű vagy. Tudod, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2016. szept. 8. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit lassú vagy és ahogy előttem is írták unalmas. Tutyimutyi vagy, ne nekik keljen már felszedniük téged. :D Meg mi az hogy nem mersz hozzájuk érni xD 18 vagy ember ne már. Na de nem akarok bunko lenni csak na, csapj a közepébe :D Hajrá menni fog csak kicsit legyél magabiztosabb.

Írj ha akarsz segítek. :D

20/F

2016. szept. 9. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Van számotokra egy könyvem: a Biblia. Minden párkapcsolati kérdésre benne van a válasz.
2016. nov. 7. 23:47
 9/9 anonim válasza:

Milyen az érdeklődési köröd? Engem pl zavar, ha nincs semmi közös bennem és a kiválasztott srácban. Lehet őket is ez zavarta.

Az is zavaró, ha nincs valakinek humorérzéke, vagy nem olyan, mint a lányé.

2016. nov. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!