Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sose szemeznek velem a lányok az azt jelenti, hogy csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
18/F2016. aug. 28. 19:17
1/7 anonim válasza:
inkább udvarolj annak, aki tetszik, mint hogy ilyen hülyeségen rágódsz
2/7 A kérdező kommentje:
Több lány ismerősöm is azt mondta, hogyha nincs meg a szemezés, inkább ne menjek oda a lányhoz. Na most ha ezt figyelmen kívül hagynám és odamennék, nem tudom mit kéne neki mondanom.
2016. aug. 28. 19:26
3/7 anonim válasza:
ne viccelj... butaság az, hogy "nincs meg a szemezés"
Aki tetszik, az hódítsd meg! Évezredek óta működő, járható út ez. Odamész hozzá, beszélgetni kezdesz, megdicséred a haját, ruháját, megkérdezed, nincs-e kedve egy cukrászdában valamit inni, hazakísérheted-e. Ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Hat.. mivel én is ugyan ebben a helyzetben vagyok átérzem a problémát.
Ha nincs szemezés nem tetszel neki.
Ha ezt figyelmen kívül hagyod és oda mész hozzá,de nem tudsz miről beszélni akkor 0% esély.
Ha szemez veled,de nem tudsz miről beszélni akkor is 0%.
En is ugyan ezt élem át.
Felesleges próbálkozni.
7/7 anonim válasza:
Igen, valószínű, hogy csúnya vagy és magányosan fogsz meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!