Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baja van velem mindenkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van velem mindenkinek?

Figyelt kérdés
Minden osztálytársamnak van barátja, csak nekem nincs...pedig az emberek szerint szép, kedves és okos vagyok. A fiúk szívesen beszélgetnek velem de többet senki sem akar. Mit tehetnék szerintetek?
2016. szept. 1. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát amíg képet nem küldessz, nagyon a külsődről nem adhatunk véleményt :D szóval mesélj magadról itt vagy privátban és adok tanácsot :D

17F

2016. szept. 1. 18:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem 14/L
2016. szept. 1. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért nem akar veled senki se többet, mert mindenkinek csak egy jó barát vagy. Ajánlom, hogy kezdj magadból egy kicsit többet adni. Nem tudom pontosan, hogy, hogy magyarázzam, de probálj meg vonzónak tünni és ha nem sikerül még így se, akkor kezdj te neked tetsző fiúnak imponálni. Tegyük fel megkéred valami, segít neked és hála kép adsz neki egy puszit, aminek biztos örülni fog minden fiú, így kicsit jobban megfog nézni téged és lehet, hogy majd megtetszel neki.
2016. szept. 1. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért nem akar veled senki se többet, mert mindenkinek csak egy jó barát vagy. Ajánlom, hogy kezdj magadból egy kicsit többet adni. Nem tudom pontosan, hogy, hogy magyarázzam, de probálj meg vonzónak tünni és ha nem sikerül még így se, akkor kezdj te neked tetsző fiúnak imponálni. Tegyük fel megkéred valami, segít neked és hála kép adsz neki egy puszit, aminek biztos örülni fog minden fiú, így kicsit jobban megfog nézni téged és lehet, hogy majd megtetszel neki.

14/F

2016. szept. 1. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de elég lett volna egy másik kommentben megírni, higy 14/F 😉
2016. szept. 1. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj belem még beszélgetni se szoktak szóval még jó helyzetbe vagy :) kezdj el ismerkedni másokkal ne csak az osztálytársaiddal ugy hátha hobb lessz :)
2016. szept. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!