Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
17eves lany vagyok ,meg sosem volt fium ,se csok se semmi .
Amikor odakerul a sor ,hogy egy fiu elmondja rolam a velemenyet,mindenki azt mondja ,hogy en olyan rendes vagyok stb hogy engem megkell tartani baratnak stb....most akkor ez hogy van?
Na szoval pl multkor ilyet mondott az egyik fiu baratom ,hogy en vagyok az egyetlen lany ,akire nem tudna ramozdulni ,mert engem tisztel annyira meg hogy en baratnonek valo vagyok .
A masik fiubaratom nem mert megcsokolni egy buliban ,pedig mint kiderult egesz este mondtak neki es nyafogott hogy akarja ,de fel tolem.
Valamiert ugy vannak vele ,hogy engem nem szabad megrontani vagy nem tudom.
,,...mondja, hogy en olyan rendes vagyok stb hogy engem megkell tartani baratnak stb"
Erre írtam, hogy ez egy sima lerázós duma, szerintem nem is vonzódnak hozzád.
De amúgy te tudod, milyen vagy, nekem is van olyan ismerősöm aki tiszta kislány lélek, és úgy is viselkednek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!