Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a hiba vagy csak szimplán hiányzik valami belőlem?
Nyugi nekem se megy...mindenki kerül
17f
24f
3 dolog kell a full kategóriához
Nagy farok, pénz, legyél kib*szva mint az állat.
Engem szó szerint megvetnek az utcán ahogy rám néznek, ha nincs jó beszélőked ezek nélkül nehéz lesz jobb csajt felszedni betty a csúnya lánynál...
Nem ám elhiszed ezt a kigyúrt szöveget :D
Figyelj, a csajozás egy nagyon komplex dolog.
Lehet, hogy rossz helyen is keresed, lehet, hogy sose találod meg.
Van egy nagyon nagy nevű zsidó rendező, Rob Minkoff, aki egész életében kereste a nagy szerelmét és mivel ilyen gyerekfilmeket készít, ki is készült lelkileg amiatt, hogy
nem találja a csodát.
Végül pedig annyira legyengült, hogy csinált egy buktát, de épp akkor amikor elbukott rátalált a szerelem.
Utána évekig eltűnt, összeházasodtak és már egy ideje visszatért.
Nem ám ezen annyit agyalsz, 15 évesen még szerintem tarts bent a szerszámot, majd ha valami komoly lánnyal összejön akkor.
Mi az, hogy mi lesz veled?
Nem ám hamuvá válsz, nem eljárkálni kell hanem tanulni meg dolgozni, hogy 30-40 évesen Te legyél a menő.
Érted ami mondok, így fiatalon mindenki nagy arc..mert fiatal.
Lehet zúzni, darálni az életet, aztán az ilyenek 25-30 éves korukra rendre kiégnek.
Tehát arra gondolj, hogy azok a "nagymenők" akik most minden csajt megkapnak és ők a királyok minden buliban 10 év múlva nem lesznek senkik.
Ez természetes rend...meg az a csajok is. Tudod milyen rusnyák lesznek?
Az a sok alkohol meg cigi, drogok...rájuk se fogsz ismerni.
Azért kell hajtani, hogy olyan fullos királynőd legyen mint mondjuk Odeya Rush vagy Margot Robbie hamár fullos zsidó csajokról beszélünk :)
De azok a fullos királynők nem is állnak szóba bulipatkányokkal, oda bizony PhD kell :D
Hali!
Nem tudom érvényes-e még, vagy megismerkedtél a 14 éves válaszolóval :D
De...
Szerintem nem baj az, ha nem megy az ismerkedés. Tényleg van abban valami, hogy nem vesztesz semmit. Az a bajod, hogy a legrosszabb korban vagy (mint fiú)
Mert a korod beli 15-16 éves lányok (mint én is, 16 vagyok) idősebb fiút akarnak, legalább egy 17-18 évest, és nyugi, nem mind azért, hogy rögtön összefeküdjünk velük, mint ahogy a legtöbben hiszik.
A másik ok, amiért úgymond rossz korban vagy, hogy rád a 13-4 évesek néznének fel, de őket meg talán nagyon kislánynak tartod.
Egyszóval nem csoda, hogy 15 évesen még nincsen senkid. Majd egy-két év múlva neked is lesz barátnőd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!