Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most velem van a baj?

Figyelt kérdés
19 éves Szabolcsi gyerek vagyok. Nemjátszom a menőmanót, nem veszek fel csajos, dízbu*is ruhákat, inkább "rapper stílusban" öltözködöm. Facebookon nem nem veszek fel 1000+1 embert, nem foglalkozok a lájkokkal (Ha kirakok egy új profil képet azt is privátra rakom, hogy ne lehessen lájkolni). Nincs rengeteg haverom. inkább egy maroknyi BARÁTOM. Nem kezdek el randombna facebookon beszélgetni csajokkak (nem is igazán tervezek). Így hát elég nehézkes a párkeresés. Most komolyan az én korosztályomban ennyi a divatku*va, vagy csak én nem látok normális lányokat? Komolyan ilyen ritkák azok a lányok akik nem arra mennek, hogy kocsid, zara, bershka meg tudja a pisztoly milyen ruháid legyenek, meg facebookod telelegyen minden fas*sággal?

2016. okt. 17. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Haver ilyen Szabolcs megye udv a klubban 👊✌️

Ritka az olyan lany aki nem a kulsosegeket szereti :/

Csak kitartast tudok ajanlani

17/f

2016. okt. 17. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Nyugi van aki nem ilyen:D
2016. okt. 17. 20:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de azok vagy foglaltak vagy nem elérhető távolságban vannak.
2016. okt. 17. 20:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Ők* Utólag olvasva elég prottón írtam.
2016. okt. 17. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Annyira nincs messze az a tavolsag nyugi :) en se a Szabolcsi kornyezetembol baratjozok masokkal hanem Budapestivel massabb a latasa a vilagra en azt tudom tanacsolni attol hogy messze lakik attol meg baratkozz vele mert ki tudja mi lehet belole a vegen.
2016. okt. 17. 21:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Valamiért én nem tudnék távkapcsolatban élni.
2016. okt. 18. 15:34
 7/11 anonim válasza:

Nyugi, itt ugyanez van csak fiúkkal.

Komolyan.. manapság már nem lehet olyan srácot találni (najó, azért 1-2 van.. tisztelet a kivételnek), aki nem az a tipikus páva menőgyerek lenne :s És nem foglalkoztatná annyira a facebook meg ne lennének divatb*zik :(

2016. okt. 23. 21:01
 8/11 anonim válasza:
Te helyesnek tartod magad? Apolt vagy? Es szerintem a kulsoddel igen is foglalkozni kell, hogy meg vagy-e borotvalkozva vagy sem, a hajadat meg van-e fesulve, nem zsiros-e stb. Nem azt mondom, hogy vedd meg a legdragabb cuccokat, szo sincs errol, de ne is ilyen ocska cuccokba jarj! A lenyeg, hogy legyel jo kiallasu es bator! Aki keres az talal, csak jo helyen kell keresni! Egyebkent 17L vagyok
2017. ápr. 3. 19:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Helyesnek tartom magam. Ápoltság alatt mit értesz? Naponta fürdök, szóval büdös nem vagyok. :D Borotválkozom persze, hajam is rendben van. Szerintem normálisan öltözködöm. deszkás cipő, sima farmer gatya, sima egyszínű póló, kapucnis vagy környakas pulcsi. Nem fogok térdig érő szoknya pólót felvenni, meg olyan gatyát, ami elszorítja a vérkeringésemet..
2017. ápr. 3. 20:31
 10/11 anonim válasza:

Szabolcsi lány jelen! :D

Ez mind szép amit írtál,de nem ruházat alapján fog elsősorban párt választani magának az ember,és az se fog döntő szerepet játszani,hogy privátba teszed-e a képedet, vagy sem. Aki szereti azt a stílust,amit képviselsz,annak max egy kis plusz pontot fog jelenteni, illetve a facebook királynők a szájukat húzgálják majd,de nem hinném,hogy ilyen lányt szeretnél magad mellé így kölcsönösen elkerülitek egymást,ami elméletileg jó dolog,nem? És elárulok egy kis titkot, csak a legnagyobb csajmágneseknél működhet maximum,hogy random ráírnak valakire,de ezek is általában rövid életű dolgok,a zöméből nem lesz semmi, egy találkozó erejéig se tart ki a "kapcsolat", random ismerkedésre vannak már alkalmazások, amiket gyakrabban használnak ilyen célra, facebookon legfeljebb megmosolyogtatsz valakit,ha ismeretlenként ráírsz,esetleg screenshotolt beszélgetések tárgya lehetnél 20 mp erejéig,amin elröhögcsél a barátnőivel. Nem ezek miatt nincs barátnőd,hanem mert szimplán nem találtál olyat,akivel egy húron pendültök, kölcsönösen vágytok egymás társaságára, aki megtalálta benned azt a pluszt,amit más nem tudott megadni. Lehet valaki fuckboy cuccokban is roppant érdekes és normális,intelligens,humoros,meg szofisztikált öltözetben is egy unalmas,bunkó, arrogáns alak. A ruha árulkodhat a viselőjéről,de nem minden esetben,és erre a csajok is rájönnek igen hamar. Így ahelyett,hogy ezen rágod magad, mozdulj ki a haverokkal péntekenként kocsmázni, vagy szórakozni, ismerkedj és ne erőltess semmit,add önmagad, ha így se megy akkor tarts magad elé tükröt és dolgozz a személyiségeden kicsit, csodákra képes az önismeret, hozd ki magadból a legtöbbet, onnantól nem lesz problémád ilyesmivel :) Remélem segítettem, és fel a fejjel!

2017. ápr. 18. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!