Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem mi a baj velem. Nem megy a baratno szerzes. Segitetek?
Egy lannyal majdnem sikerult osszejonnom a nyaron, de egy buliba sajnos lett baratja. Beszelgettunk rola, kerdezte h akartam e tole vmit. Mondtam neki hogy igen, visszakerdeztem es azt valaszolta hogy elgondolkodott rajta de a korkulonbseg neki furcsa lett volna. Na m1 nem is ez a lenyeg, kerdezte h hogy allok mas lanyokkal, mondtam neki hogy sehogy,valamiert nem megya dolog. Azt valaszolta h pedig jol nezek ki, nem kene hogy nehezen menjen.
En valahogy kinosnak erzem odamenni mas csajokhoz, buliban is, leittam magam rendesen de ez a felelem akkor is ott volt.
Felek masok gondolataitol, velemenyetol, sajnos nem tudom lerazni magamrol masok rossz gondolatait, sokaig foglalkoztatnak, hogy hogyan is javitsam ki oket. Ezert se megyek oda mas csajokhoz, felekna velemenyuktol. Szerintetek hogyan oldodjak fel lanyok tarsasagaban es hogy szarjam le masok velemenyet? :D
Hány éves vagy?
Amúgy szerintem hagyd, majd jön magától, ha erőlteted úgysem lesz jobb!:)
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te.. Egyszerűen nem merek odamenni senkihez, mert túl sok az ismerős, aki végignézheti, hogy ott szerencsétlenkedek.. Nekem is csak úgy véletlen jött eddig 1-2 lány az életembe, de azokkal se lett semmi komoly. Én nagyjából minden hétvégének úgy állok neki, hogy na majd most odamegyek valakihez, aztán persze semmit nem csinálok.
Igazából semmit nem segítettem, csak együttérzek veled :D Tudom milyen ez az érzés ;) 17/F
Azt nem tudom mi a francért kell leírni a valakinek a saját baját egy kérdéshez?
Mert csomó ilyet látok...ne mond hogy azért hogy lássa a kérdező,nincs egyedül,mert azt tudom hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!