Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, szex s baratno hianyom van, tobbi lent?
Nagyon szerelemre szekszre s barátnore vagyom nagyon.
Ugy szeretnem ha lenne mellettem valaki akit szerethetek es o is szeret.
Egy rendes lany aki a baratom a lelkitarsam es a szerelmem is egyben.
Szerintetek manypsag lehet talalni ilyen rendes normalis gyonyoru lanyt?
Lehet, csak kevés van... Én is egy ilyen lányra várok annak ellenére, hogy semlegesen állok hozzá a szerelem témához. Keresgélj, rengeteg lány akad csak meg kell találni az igazit. De "keresgélés" közben ne csak a szexen járjon az eszed és akkor sem mikor esetleg elviszed ezt a bizonyos lányt egy randira mondjuk. :)
Amúgy a helyesírásért most minek kellet beszólni neki? Egyértelműen látszik, hogy telefonról írta és ahhoz képest jobban odafigyelt az olvashatóságra, mint egyesek...
1.Csak ilyen szarul tudok irni neha mert szar a telom.
2.ne itelkezz ha nem zudod hogy mi van.
3.egyaltalan nem volt semmi ertelme hogy ezt leitad
De hol kereshetnek ilyen lanyt?!
Szinte minden hol tenyleg csak drogosok es ri***cok vannak...
Ez elszomorito.
Én is pont erre vágyok. Csak én lány vagyok. Nem tudok ismerkedni mert visszahúzódó vagyok. És lehet, hogy túl magasak az igényeim. Hogy egy pasi kedves, gondoskodó , jó humorú és még jóképű is legyen...
A netes ismerkedésnek meg nem vagyok híve.
Hat igen
Sajnos nagyjabol egy a bajunk.
Szabad tudnom haNYeves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!