Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17eves vagyok es nemvolt meg komoly kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Jo humorom van atlagos kinezettel:) kapcsolatom meg nemvolt csak ilyen kavargatasok:) nemtudom mit csinalok rosszul,valaki valami tippet?:) csajok nektek mi jon be? Milyen pasik? Kort is:)2015. júl. 26. 11:44
1/12 anonim válasza:
Nem vagy elmaradva, nekem is majdnem 18 évesen kezdődött az első, egy hónapig tartott csak..
Szóval nyugi ;)
18/F
2/12 anonim válasza:
tudsz küldeni képet? kíváncsi vagyok :)
3/12 anonim válasza:
Lányoknak sem könnyebb. Vagy csak nekem.
Egyébként nincs ezzel semmi baj. Csak egy hozzád illőt kell találnod.
5/12 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok mint te, lehet valami defektünk van, vagy nem tudom :/
16/L
6/12 anonim válasza:
Nekem kapcsolatom sem volt, nemhogy komoly kapcsolat.
19f
7/12 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy legalább kavargatásaid voltak. A komoly kapcsolat jön majd, ha már elég komoly leszel hozzá :) (Legalábbis ezt szokták mondani a bölcsek..)
Nekem még kavargatásaim se voltak.. 17/L
8/12 anonim válasza:
Utsó jól beszél. Minden életkornak megvannak a maga kötelező körei, amiket le kell futni ahhoz, hogy valódi felnőttként boldog életet élhess. Gyerekkorban játszva készülsz a életre, 17 évesen őrültségeket csinálva, a határaidat feszegetve.
9/12 anonim válasza:
Srácok, lányok a kérdező nevében megköszönöm az értelmes válaszokat. Tényleg. :D Majd jön amikor jönnie kell, igazatok van.
18/L
10/12 A kérdező kommentje:
Csak nekem soha nemfog eljonni:)
2015. júl. 27. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!