Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet depresszioba esni azert...

Lehet depresszioba esni azert mert meg nem volt komoly kapcsolatom? 20/f

Figyelt kérdés
Jo hulye kerdes,persze hogy lehet, csak az a gond hogy kezd kicsit elfajulni a dolog. Eddig neha estenkent ramtort,olyankor kiultem egy cigire az eg ala,hallgattam egy kis indeet,szinte szerettem az erzest.de most mar ott tarok,hogy a barataimmal toltott idot se tudom elvezni.kicsit ketsegbe vagyok esve mert akarhanyszor ossEjohetett volna vmi mindig elcsesztem...most persze ugy erzem,h csak legyen meg egy eselyem, de nem latok ra realis eselyt,hogy a kozeljovoben osszejonnek egy csajjal...tudom hogy ez nem egy kerdes nem is kell foglalkoznotol vele,csak le kellett irnom vhova :)
2015. júl. 8. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, de butaság lenne :) Nekem sem volt még, nekem is rossz, de majd idővel megtalálod te is a szerelme :)
2015. júl. 8. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:

20 évesen ezért nem kell izgulni. Sokaknak 30 évesen is csak flört volt a legkomolyabb kapcsolatuk.

De ha zavar, beszélj róla valakinek. Az jót tehet. És kezdj el társasági életet élni. Mert a végén úgy is az számít, kit ismersz és nem az, hogy az átlagos diakoknál mennyivel voltál jobb,vagy rosszabb.

Ne csak párkapcsolat keress, hanem haverokat.

2015. júl. 8. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
A szerelem úgy sújt le az áldozataira, mint a villámcsapás. A Shakespeare drámákban így van. Meg az életben is így van. Csak nézik a hősök: mi történt velük? A szerelem nagyobb a szerelmeseknél, "beleesünk" " elborít" jelenik meg ez a kifejezésekben. Amikor legkevésbé gondolnád, jön majd az.
2015. júl. 8. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem is ez van régóta, és lesz is még szerintem. Szóval annyival tudlak nyugtatni, hogy nekem is rossz. :)

Lényeg, én is kíváncsi vagyok arra, mitől szűnne ez meg, ez a folyamatos vágyódás.

Mikor társaságban voltam, javarészt a csajokon kattogott az agyam.

20f

2015. júl. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!