Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom komoly depresszióba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom komoly depresszióba szenved. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem őt, sok időt, és türelmet szentelek neki, hogy szebbek legyenek a napjai. Sokszor még mosolyog is! :) Csak velem kommunikál, az egész világtól elzárkózik. De ma délután, amikor felmentem hozzá, egyszerűen nekem esett! Még sose viselkedett velem így! Annyira szomorú, és elkeseredett volt, de akkor se tudom megemészteni, hogy képes volt erre! A barátaim azt mondták, h ott hagynak, ha továbbra is ezzel a sráccal maradok. De én szeretem. Mit csináljak? Ti hogy döntenétek?

19/l

2013. máj. 20. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet válaszolni.

mindkét lehetőségben van realitás.

Maradjon vagy menjen,te döntesz.

2013. máj. 20. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg vele akarsz maradni, akkor nem szabad magadra venned ezeket a dolgokat, mert nagy valószínűséggel nem neked szólnak... viszont azt is jó, ha tudod, hogy egy ilyen kapcsolat elég idegölő lehet...
2013. máj. 20. 21:28
 3/5 zoliba' ***** válasza:
meg kell keresni az okát,h mitől depressziós. Te meg magadban keresd meg az okát,h miért kezdtél egy beteg emberrel.
2013. júl. 9. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem hogy mondjuk a lányok 99.9% messziröl kerüli az ilyen pasit mondjuk ismerkedésnél,és hát szerintem utána is gáz ez a dolog..állandóan tutujgatni,az ilyen nem is igazi férfi hanem kisgyerek..
2013. júl. 9. 12:33
 5/5 zoliba' ***** válasza:
na utolsó most jól lepontoztak. Hát ha neki tetszik,h E.T.vel jár... Fiatal még nem tudja milyen az igazi szerelem.
2013. júl. 9. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!