Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok hol ismerkedni, pedig kellene egy baratno. Hol ismerkedjek? 16f
Ne akarj görcsösen, majd a sors hoz. Sose voltam nagy nőcsábász, nem jártam bulizni, és amúgy is válogatós vagyok, mert nekem nem kellenek az ilyen tömeg gyártott pcsák, és mivel én (nem felvágás) okosabb vagyok az átlagnál, és nem is vagyok a legcsúnyább a világon, így azt is elvárom, hogy a nő se legyen egy csúnya, se tök hülye :)
Kevés ilyen lány akadt az életemben, de akivel összefutottam, az nem akart semmi kapcsolatot, vagy épp utólag örültem meg, hogy jaj de jó, hogy nem lett vele semmi. Szóval egy idő után meguntam, és azt mondtam, hogy nem érdekel, majd a sors hoz valakit, ha úgy adódik. És teljesen véletlenül hozott is. Jelenleg egy nagyon szép és intelligens modellel vagyok együtt. (Jól van szívem, most már leveheted a tarkómról a pisztolyt.. :D)
bárhol lehet,nem muszály pont buli/suli.
hazafele menet mocskosul bekormolva sikerült felszedni szintén ugyanilyen jellemzőkkel bíró nőt(2-en voltak,haver két elesés között leszólította őket - 10perc múlva egymás mellett smároltunk velük)
majd jön ha jön,de próbálkozni kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!