Hogy ismerkedjek (egyedüli uj osztálytárs vagyok és senki se akar közeledni hozzám nem is köszönek nekem, pedig semmit se csináltam) hogy tudnék ismerkedni és megkedveltetni magam?
Az a előzőnek igaza van!
Most mentem 9.-be, és a verébtáborba a többség hozzám se szólt, csak a szobatársak. De ők is ritkán, meg nem is tudtam miről beszélgetni velük. Én is úgy mentem oda, hogy már szinte mindegyik lány ismerte a másikat, én meg egyedül voltam, amolyan "betolakodó". Aztán egy új lány az évnyitón, aki nem volt a VT-ben odajött hozzám és elkezdtünk beszélgetni, én meg megkérdeztem, hogy mellém ül-e, igent mondott. Ő vele egyből tudtam beszélgetni felszabadultan, pedig eléggé zárkózott típus vagyok, aki nehezen nyílik meg idegenek előtt. Most is vele barátkozok, meg ő is. De még most sem beszélek az osztály sznob részével. Sajnos 1-2 normálisabb lány van az osztályomban. :/
És a kérdésedre:
Csak add magad, és beszélgess. Keresd azokat, akik egyedül vannak. Legyél nyitott, de ne játszd meg magad. És a kisugárzás sokat számít. Mosolyogjál, ne legyél mogorva, mert akkor nem hiszem, hogy közelednének majd hozzád.
Meg nem biztos, hogy akik menők és sok barátjuk van jó választás lenne. Nekem azt mondták, hogy maximum 2 igaz barátom legyen, de inkább csak 1.
Amúgy fiú vagy lány vagy?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!