Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Kedves aranyos srác vagyok. Külsőleg a környezetemben élők elmodása szerint még jóképű is. Annyi a baj hogy pattanásos vagyok, sajnos ez nálam genetika (igen az).

Értelmes vagyok, zenélek, sportolok, versenyekre járok, kitűnő tanuló mivoltomat régóta tarom, és nem szünetel.

Sajnos a lányok felé nincsenek sikereim, de már érzem, hogy elkéne valaki. Általában minden lánnyal addig jutok, hogy "aranyos vagyok", és nagyjából Ennyi.

Sokan fogják írni, hogy még fiatal vagyok ehhez, de úgy érzem szükségem van valakire.

15/F

2016. szept. 11. 22:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézed le őket? Akkor miért értettél vele egyet? Ez így ellnetmodnásos.
2016. szept. 13. 15:38
 22/27 anonim ***** válasza:
ugyan kérlek 12 vagyok és nem nézem le őket csak utálom nah jó igazatok van lenézem de mindenek megvan az oka sikeres vagyok anyagilag (2db bmw-m van és most veszek egy audit mindezt 25 évesen ja és bocs mondhatni árva vagyok.... ) sőt még a nőknél is szal ha mindenhol sikeres vagyok és csak nálam nem sikeresek a nők azaz utálatot de inkább úgy fogalmaznék hogy szánalmat és undort érzek irántuk annak csak ők lehetnek az okai én sem voltam mindig ilyen sőőőt pont ellenkezőleg túlbuzgó udvarias jólelkű voltam a nőkel de ennek vége és így sokkal jobb még velük is alapjáraton kedves vagyok csak kerülöm őket csak megvan a véleményem róluk számomra alsóbbrendűek a nők 70 % a a családi háttere vagy pénzes pasi férfiak miatt lettek sikeresek de tulajdonképpen 60% teljesen alkalmatlan egy bizonyos poszt betöltésére 10 valóban megfelelő a munkára amit azért tanultak ki hogy egyedülállóan is helyt tudjanak állni az életben ne keljen függni férfitól ha megunják és vége akk ne szívjanak akkorát a maradék 30% kegyetlen ostoba a munkához amit valahogyan megszerzett politikában egyenesen viccesek pl: angela merkel :DDDDDD erkölcsöt közel sem ismerik a mai nők egy kutatás szerint a nők 90% megcsalná párját ha az nem derülne ki .... hát grat én is ezt látom a való életbe ..... Minap láttam egy cikket miszerint: a hűség kutyáknak való egy írónő megjelent uj könyve hát grat nem elég hogy mocskos és erkölcstelen fuj hanem még reklámozza is egy kapcsolatha minden oké csak azért mert ujkaland kell hát nem normális dolog pl itt haverom azt hittem öröké együtt lesznek erre 7 év után vége és miért?? a semmiért... és igen a semmiért mindent tudok valszin uj f* a láthatáron a régit megunta a fiatalokkal az a abj hogy fiatalok már... a 20 onok pi**juk bejárta a fél várost jobb esetbe 10 pasin tul van és aki nem büszkén mondja az 5 töt nah menjetek a busba nincs példaértékű nő aki a médiába vagy bárhol mutatna példát az apák meg csak isznak ilyen a magyar nép átlagosan sajnos de ha nem is isznak otthon akk majd a 14-5 éves lányka majd iszik én csak azon csodálkozok hogy az emberek mikor kapnak észbe mikor jönnek rá hogy ez az irány ...... de biztos vagyok benne egyszer ráfognak a 15 ös f nek meg üzenek sok a okoskodó de ha jót akar magának akk minél hamarabb felhagy a remményel még akk se reménykedjen ha megvan a délibábja mert olyan nincs legenda hazugság pár év és ugyis vége ajánlom a külföldi nőket jobbak az esélyek pl: oroszok ukránok ,japánok nagyon erkölcsösek stb mi magyarok sajna ott tartunk hogy a magyar ku** szót használják lányinkra szal ne vegyél el ku**vát bár ez sokak véleményét ossza mehet a minusz de megérte ha szegény gyerek szemét valaki végre kinyitotta és nem csukott szemel járja majd a világot
2016. szept. 13. 17:59
 23/27 A kérdező kommentje:
#21 nem értettem vele eggyet, csak annyit írtam, hogy egyre többet tapasztalom a rossz végletet, és hogy az érzelmes pasik nem kellenek a lányok többségének. Még azt is oda írtam, hogy "jót derültem rajta"
2016. szept. 13. 18:02
 24/27 A kérdező kommentje:

Azta.

2016. szept. 13. 18:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Pfuu de bölcs itt valaki aztaa.. mesélj még többet :DD
2016. szept. 13. 18:08
 26/27 anonim ***** válasza:
jóóól van te kiss naiv majd rájösz :D
2016. szept. 13. 18:12
 27/27 anonim válasza:
Nem tudom minek kell ez a két nem közti harc előbb utóbb mindenkinek lesz párja ha meg ba**ni akar akkor menjen örömlányhoz. majd jön valaki egyszer és boldogan éltek. Én is igy vagyok már vele le**om már csak a csalódás van pedig ha gyereket akarnak majd muszáj lesz egy pasi vagy majd össze szed gyorsan egy fa**kalapot az utcán hogy csinálja fel? lassan itt járunk.....
2017. jún. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!