Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem?
Kedves aranyos srác vagyok. Külsőleg a környezetemben élők elmodása szerint még jóképű is. Annyi a baj hogy pattanásos vagyok, sajnos ez nálam genetika (igen az).
Értelmes vagyok, zenélek, sportolok, versenyekre járok, kitűnő tanuló mivoltomat régóta tarom, és nem szünetel.
Sajnos a lányok felé nincsenek sikereim, de már érzem, hogy elkéne valaki. Általában minden lánnyal addig jutok, hogy "aranyos vagyok", és nagyjából Ennyi.
Sokan fogják írni, hogy még fiatal vagyok ehhez, de úgy érzem szükségem van valakire.
15/F
Szerintem nem azért nincs kapcsolatod mert nem kellenel senkinek, csak még nem találtad meg a megfelelő személyt. Ne add fel! :) ismerkedj nyiss és közeledj, de ne nyomulj (erre figyelj) :) és hidd el az ember életébe akkor toppan be a szerelem amikor legkevésbé számít rá (tapasztalat) van még időd emiatt ne aggodj, bár tudom milyen úgy élni hogy az ember görcsösen vágyik a szerelemre.. Lazulj el és jönni fog a lány amikor jönnie kell :) lehet hogy már az ajtó előtt áll várva hogy ajtót nyiss (vagyis hogy megismerd) :)
Sok sikert!
16/l
Nekem bevált remélem neked is be fog :) ha bármiben segíthetek ilyen teren írj nyugodtan :)
Negyedik voltam ^^
A lenyeget nem irtad le.
Nem vagy lekezelo? (masok szerint)
Nem vagy visszahuzodo, zarkozott?
A farkadon kivul erdekel valami mas is a lanyokban?
Nem vagy a tipikus tanar kedvence?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!