Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy lánynak sem?
Kedves aranyos srác vagyok. Külsőleg a környezetemben élők elmodása szerint még jóképű is. Annyi a baj hogy pattanásos vagyok, sajnos ez nálam genetika (igen az).
Értelmes vagyok, zenélek, sportolok, versenyekre járok, kitűnő tanuló mivoltomat régóta tarom, és nem szünetel.
Sajnos a lányok felé nincsenek sikereim, de már érzem, hogy elkéne valaki. Általában minden lánnyal addig jutok, hogy "aranyos vagyok", és nagyjából Ennyi.
Sokan fogják írni, hogy még fiatal vagyok ehhez, de úgy érzem szükségem van valakire.
15/F
Köszönöm a választ. Jót derültem rajta, sajnos igazad van.
Egyre jobban észreveszem azt, amire felhívtad a figyelmem. Sajnos a mai lányoknak inkább kell egy macsó mint egy értelmes, érzelmes fiú.
"tarom, és nem szünetel."
"elkéne"
Hmm... ki adott neked kitűnőt?
Amúgy ami hiányzik belőled, az a határozottság. Ez a legfontosabb a lányoknak.
Na addig a percig nem is volt veled bajom amíg egyet nem értettél #12-vel. Igen, vannak ribik akiknek a felvázolt hímek kellenek, ezt nem tagadom, csak tudnám hogy a hozzátok hasonlóknak miért csak a ribik számítanak lányoknak. Megyek is és növesztek inkább farkat, úgy tűnik jelenlegi állapotomban úgysem vagyok lány .-. Bullshit.
Na de ezt félretéve, nem lehet hogy unalmas vagy kérdező? Kitörölheted az intellektuális intelligenciáddal meg a sportolói eredményeiddel a valagad, ha közben két értelmes mondatot nem lehet veled váltani.
16/l
OFF! Mivel a két oldalas irományom még mindig nem lett elbírálva, így egy rövidebb változatban leírom azt.
Kedves #16, #17 és #18 válaszoló
Nem nézem le a nőket mint #12, édesanyám egyedül nevelt fel, van bennem tisztelet a nők iránt.
A magabiztosság tényleg fontos.
Nem vagyok unalmas, de ezt nem tudom bizonyítani.
Sajnálom, hogy félreértettétek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!