Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Kedves aranyos srác vagyok. Külsőleg a környezetemben élők elmodása szerint még jóképű is. Annyi a baj hogy pattanásos vagyok, sajnos ez nálam genetika (igen az).

Értelmes vagyok, zenélek, sportolok, versenyekre járok, kitűnő tanuló mivoltomat régóta tarom, és nem szünetel.

Sajnos a lányok felé nincsenek sikereim, de már érzem, hogy elkéne valaki. Általában minden lánnyal addig jutok, hogy "aranyos vagyok", és nagyjából Ennyi.

Sokan fogják írni, hogy még fiatal vagyok ehhez, de úgy érzem szükségem van valakire.

15/F

2016. szept. 11. 22:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcadik válaszoló, nem, nem csak arra kellene a lány, inkább egy társat keresek, mint lyukat. És nem vagyok lekezelő, meg is jegyezték mennyire odafigyelve hallgatok.
2016. szept. 12. 06:56
 12/27 anonim ***** válasza:
23%
mert a lányok neveletlen buta k*** vák sajnos ez van legyél bunkó az bejön nekik imádni fognak minden nő ilyen a plázacicától kezdve a visszahuzodó könyvmolyig 3 dolog biztos : kék a ég zöld a fű és a nők hazudnak ezt jegyezd meg legyél bátor menj oda annál a csajnál aki tetszik és probálkozz ne félj jólelkű 15 ös vagy akinél meg odamész csak egy ribi előfordul elküldenek a busba mert nem tudják mi kell nekik aztán van amikor megbánják stb légy tökös az tetszik nekik és neked is jót tesz figy az átlag nő már 22 évesen minimum 10 szexuális kapcsolaton tul van és nagyon keveset mondtam a mai liberális világban ez elfogadott számomra nem ha megpróbálsz nőellenesen gondolkodni akk rengeteg szexuális kapcsolatod lesz csak ugy mint nekem tudom hogy te egy komoly kapcsolatra vágysz de az olyan 1 millióból csak 1-2 van 15 van nem hiszem hogy most fogod megtalálni a feleséged szal ne is akard élvezd a helyzetet öltözz szépen virisd a lovét mutasd az ipdhonet ha idősebb leszel nem árt egy bmw sem de egyenlőre szerintem menj rá a tipikus ostoba nőkre a legjobban kezelhetőek neked az kell egy ostoba de szép érzelegtek és még meg nem un együtt vagy vele de ha ügyes vagy és nem akarod hogy vége legyen hosszutávú is lehet
2016. szept. 12. 09:17
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Jót derültem rajta, sajnos igazad van.

Egyre jobban észreveszem azt, amire felhívtad a figyelmem. Sajnos a mai lányoknak inkább kell egy macsó mint egy értelmes, érzelmes fiú.

2016. szept. 12. 12:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"tarom, és nem szünetel."

"elkéne"

Hmm... ki adott neked kitűnőt?

Amúgy ami hiányzik belőled, az a határozottság. Ez a legfontosabb a lányoknak.

2016. szept. 12. 12:41
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem pl. szimpatikus vagy a leírás alapján, bár ki tudja, hogy egyáltalán igaz.
2016. szept. 12. 14:52
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

Na addig a percig nem is volt veled bajom amíg egyet nem értettél #12-vel. Igen, vannak ribik akiknek a felvázolt hímek kellenek, ezt nem tagadom, csak tudnám hogy a hozzátok hasonlóknak miért csak a ribik számítanak lányoknak. Megyek is és növesztek inkább farkat, úgy tűnik jelenlegi állapotomban úgysem vagyok lány .-. Bullshit.

Na de ezt félretéve, nem lehet hogy unalmas vagy kérdező? Kitörölheted az intellektuális intelligenciáddal meg a sportolói eredményeiddel a valagad, ha közben két értelmes mondatot nem lehet veled váltani.

16/l

2016. szept. 12. 15:03
 17/27 anonim ***** válasza:
#15-ös, igazad van. Végre egy értelmes nő, aki elmondja véleményét, és kiáll az olyanokért , akik a "normális" lányok kategória közè tartoznak :) pacsit bele
2016. szept. 12. 18:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#16 #17 egyetértek ennyiből néhány példa alapján a fiúk hülye f***ok
2016. szept. 12. 18:42
 19/27 anonim ***** válasza:
17#, ezekszerint.. pedig nagyon úgy gondoltam , hogy van kivétel, de ahogy észrevettem, nem igazán látok különbséget.. :/
2016. szept. 12. 18:51
 20/27 A kérdező kommentje:

OFF! Mivel a két oldalas irományom még mindig nem lett elbírálva, így egy rövidebb változatban leírom azt.

Kedves #16, #17 és #18 válaszoló

Nem nézem le a nőket mint #12, édesanyám egyedül nevelt fel, van bennem tisztelet a nők iránt.

A magabiztosság tényleg fontos.

Nem vagyok unalmas, de ezt nem tudom bizonyítani.

Sajnálom, hogy félreértettétek

2016. szept. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!