Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nyomul a főnököm de hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomul a főnököm de hogyan legyen több?

Figyelt kérdés
A párommal most váltottunk munka helyet egy gyárba. Tudni kell hogy a párommal már nem olyan a viszonyunk mint régen, ő is ismerkedik meg én is, csak egy szobába vagyunk a szálláson. A felettesem egy 15 évvel idősebb nálam de nagyon tetszik. Nézeget, folyton oda jön beszélgetni, akár a családról, akár hogy mit szeretek csinálni és folyton olyan csábítóan néz, csak az a baj állítolag mindenkinél probálkozik ( csak probálkozik ) hisz a kora miatt nem jön be senkinek meg tud bunkó is lenni. A párom folyamatoasan szívatha ( pl: takarítson, söpörjön ). Nem merem be jelölni facebookon sem. Hogyan lépjek felé hogy akár csak szex legyen? 19L

2016. aug. 12. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak nálam de jol megkeverted. Mindenkinél, de senki, meg a kora, meg a párod....

Most mit akarsz?

Ha nalad is probalkozik és meg akarod dųgatni magad abban mi a nehézség?

2016. aug. 12. 07:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ő sem mer lépni ott a többiek előtt meg még csak tapogatózik. De szeretném minél hamarabb
2016. aug. 12. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Éljen a monogámia! Ezazz.. pff...emberiség.

Tehát vedd a bátorságot és jelöld csak be facebookon ,majd közöld vele közöld vele,hogy {@}@}[ khmm.. !

Gusztustalan vagy ._. ,bocs...

2016. aug. 12. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
közöld vele 2x xD Oké ,akkor -1 . Sorry
2016. aug. 12. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Hát,basszus... Ez undorító :D "Hogy akár csak szex legyen".. Odamész,és megmondod neki. Tudod, a kérdésed alapján,neki sem kellesz többre,csak egy menetre. Gratulálok a felfogásodhoz:) De ezzel a gőzzel nem mindegy,hogy ki fog megdugni? Igazad van,feküdj össze a főnököddel,mert az nagyon menő. Fiatalabb vagyok nálad,de úgy néz ki,hogy bőven több eszem van. Ez szerintem nem nekem gáz :)

Be se kell jelölnöd,igazából. Egy menethez ez nem szükséges. Nem hogy inkább megpróbálnál kibékülni a pároddal...

2016. aug. 12. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Dugasd meg magad vele,hátha lesz előléptetés
2016. aug. 12. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A fizetesedet meg koltsd gyogyszerre :'D
2016. aug. 12. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan lépjek felé hogy akár csak szex legyen? 19L"

Igénytelen vagy és gusztustalan :)

2016. aug. 12. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!