Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomul a főnököm de hogyan legyen több?
Lehet csak nálam de jol megkeverted. Mindenkinél, de senki, meg a kora, meg a párod....
Most mit akarsz?
Ha nalad is probalkozik és meg akarod dųgatni magad abban mi a nehézség?
Éljen a monogámia! Ezazz.. pff...emberiség.
Tehát vedd a bátorságot és jelöld csak be facebookon ,majd közöld vele közöld vele,hogy {@}@}[ khmm.. !
Gusztustalan vagy ._. ,bocs...
Hát,basszus... Ez undorító :D "Hogy akár csak szex legyen".. Odamész,és megmondod neki. Tudod, a kérdésed alapján,neki sem kellesz többre,csak egy menetre. Gratulálok a felfogásodhoz:) De ezzel a gőzzel nem mindegy,hogy ki fog megdugni? Igazad van,feküdj össze a főnököddel,mert az nagyon menő. Fiatalabb vagyok nálad,de úgy néz ki,hogy bőven több eszem van. Ez szerintem nem nekem gáz :)
Be se kell jelölnöd,igazából. Egy menethez ez nem szükséges. Nem hogy inkább megpróbálnál kibékülni a pároddal...
"Hogyan lépjek felé hogy akár csak szex legyen? 19L"
Igénytelen vagy és gusztustalan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!