Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy az enyém legyen?
Még fiatal vagy nagyon, ha netán találsz valakit, ne azt keresd a partneredben, amilyen a másik lány, próbálj koncentrálni arra akivel éppen vagy. Nagyon szorítok, hogy összejöjjön neked idővel..De még te is fiatal vagy és ő is, mindketten változni fogtok még nagyon sokat :)
És nincs kizárva, hogy ne legyetek együtt, de most amíg mással van, és nem tudtok beszélni, addig próbál kihasználni, hogy szabad vagy..:) Keresd mindig a jót, találj egy hobbit és kösd le magad.. Esetleg még azt tudom javasolni, hogy próbáld felvenni vele a kapcsolatot és beszélgessetek, de csak úgy mint barát. Engedd, hogy jobban kiismerjen, hogy tényleg milyen vagy és, hogy neked ő tényleg fontos..még ha csak barátok is vagytok..Ne agyalj ennyit miatta, idővel a tiéd lesz :)
Nálam is hasonló volt az eset. Egy lánnyal 2 évig beszéltem, többet éreztem, mint barát. Mindig ott voltam mellette minden bajban, sokszor én vittem el a balhét. Egyszer bevallottam, hogy mit is érzek ő pedig elutasított azzal az idokkal, hogy neki más tetszik. 3x próbálkoztam nála, mind sikertelnül. Ő sokszor összejött bunkó parasztokkal, akik 1 hét után dobták. Ki volt ott aki letörölte a könnyeit és átölelte és megvigasztalta? Én! Próbáltam egy utolsó esélyt, hogy hátha sikerülni fog, de előtte találkoztam a legjobb barátnőjével személyesen, hogy mivel hol és hogyan tudnám a nagy kérdést feltenni. Beszélgettünk és egyszer csak jelzett a telefonom, hogy írt az a lány. A barátnője elvette tőlem a telefonom és küldött neki egy képet magárol és odaírta neki, hogy "szia drága". Ezen a csaj felkapta a vizet, és megcsörgetett. Felvettem és lehordott mindennek, hogy hogyan merek más lányokkal találkozni, rádásul a legjobb barátnőjével. Én elmondtam az igazat, hogy miért is találkoztam a barátnőjével, erre mondta, hogy ne hazudjak neki erre én nálam felment a pumpa és elmondtam neki, hogy egy szót nem szóltam mikor 3 fiúval ment bulizni, mindig ott voltam mellette, mikor összetörték a szívét és így semmibe vesz. Leraktam, majd másnap bocsánatot akartam tőle kérni, de addigra letiltott. Teljesen magamba zuhantam, próbáltam lekötni a figyelmemet, így elkezdtem outizni. Mára már 2x akkora combom van, mint akkor volt, boldog vagyok, nincs miért szoronganom esténként, hogy ma kivel jön össze... Ezt mind egy év alatt. Kb 2 hónapja feloldotta a tiltást, amikor felraktam egy képet amin a combom is van (a csaj odavan a kigyúrt combokért, szóval lehet ez is az oka, hogy rámírt), és elmondta, hogy mennyire sajnálja és tudta, hogy mindig is engem kell választani stb (ezek a sablonszövegek) megkérdeztem, hogy hány fiúval volt együtt az elmúlt egy évben, erre azt válaszolta, hogy egyel sem, mert mindig is én kellettem neki (persze a legjobb barátnőjétől megtudtam, hogy több, mint 10 és a leghosszabb is csak 3 hétig tartott) én kérdeztem tőle, hogy ezzel is kit is akar átverni, mert engem nem fog. Letiltottam, amikor találkozunk az utcán, mindig próbálkozik nálam, de már nem vagyok rá vevő:)
Bocsi, hogy hosszú és ha értetetlen néhány, akkor külön elnézést kérek, mentségemre szóljon, hogy késő van.:)
Kedves kérdező!
Ha nem akarod elolvasni a regényemet, akkor itt elmondom, hogy mit tanácsolok neked. Kezdj el valami sportot, keress hobbit, próbálj csajozza, járd a haverokkal a várost és hülyüljetek. Sokkal jobban fogod magad érezni, csak idő kell és kitartás, hogy ne ess vissza abba a depi-gödörbe, ahol most vagy!!!!:)
Hát, azért személyesebben, még is csak emberim dolog.. :)
Talán úgy kellet volna megpróbálnod, de ami késik nem múlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!