Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ha egy srácnak 150 lájk van a profilképén?

Figyelt kérdés
jól van csak két képem van fent, de csak azért mert új facem van, a borítómon csak 50 van, de dolgozhatok rajta hogy több legyen :)
2016. júl. 29. 18:48
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
nincs facebukja a barátodnak? :O hány éves? 50?
2016. aug. 3. 19:11
 42/49 anonim ***** válasza:
Úristen de szánalmas vagy kérdező...... XD
2016. aug. 3. 21:04
 43/49 A kérdező kommentje:
de most viccen kívül
2016. aug. 3. 21:05
 44/49 anonim ***** válasza:
Nekem 120 alatt van most akkor én már szar vagyok?Tudod szard le hány like van rajta,ne "dolgozz azon hogy több legyen" mert fölösleges.Ha az embereknek amúgyis tetszenél nem kéne rajta dolgozni.Van , hogy egy 60 lájkos ember 1000000szer jobb,helyesebb,aranyosabb mint egy 300 lájkos.
2016. aug. 3. 21:10
 45/49 anonim ***** válasza:
"Viccen kívül" De ez az egész egy vicc xD Ennyire unalmas az életed, és csak a likeok érdekelnek? És ha valakinek nincs facebook-ja? Akkor mivan? Miért zavar ez téged Ennyire? Vagy az akkora nagy bűn lenne? Az biztos hogy te az egész életedet azzal töltöd, hogy egész nap a face előtt ülsz, és közben azon agyalsz, hogy hogyan szerezhetnél mégtöbb likeot a képeidre. Magyarul, pocsék életed van. Azt se tudod hogy körülötted mi folyik, számodra csak az létezik ami a Facebookon van, és gondolom mindent el is hiszel, amit ott látsz. Barátaid is csak az interneten vannak gondolom. És neked ******** nincs jobb dolgod annál, mint hogy likeokat gyűjts, és photoshoppolt lányokat nézegess. Gratulálok, te vagy az év szégyene, a többi olyan lájkéhessel mint te. Ahogy az előttem lévő írta, szánalmas vagy. További sz*r életet. 16/l
2016. aug. 3. 21:20
 46/49 anonim ***** válasza:

"de most viccen kívül"

Ez az egész kérdés egy nagy vicc.

2016. aug. 3. 21:32
 47/49 Anonymus0123456789 ***** válasza:
Figyelj, nem kell beszólni. Sokkal jobb az élete a nyomorult Facebook nélkül. Van társasági élete.. Szánalmas vagy!!!
2016. aug. 5. 10:59
 48/49 anonim ***** válasza:

Jó ég....ettől vajon van lejjebb?

soha nem néztem, kinek, milyen fotóján hány lájkja van. Mégis miért kéne, hogy jobban tetszen, mint akinek csak 78 lájkja van?

2016. aug. 22. 15:27
 49/49 anonim ***** válasza:
Szerintem hulye vagy ha azt hiszed, h ez szamit barkinel is. Lattam en mar 500 lajkos palit is akihez bottal se nyulnek aztan elhiszi magarol, h nagyon klassz csavo. Akinek szamit ez azt max sajnalni tudom. Jahh ez a strategia, h mindenfele csoportba kiteszik a kepet aztan had gyuljon. Ja szoval engem hidegen hagy😅😅 16l
2016. aug. 24. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!