Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy srácnak 150 lájk van a profilképén?
Figyelt kérdés
jól van csak két képem van fent, de csak azért mert új facem van, a borítómon csak 50 van, de dolgozhatok rajta hogy több legyen :)2016. júl. 29. 18:48
11/49 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs hány like van a profilképemen, kb. 10 körül. Mondjuk egyszer 15 hónapig nem is változtattam profilképet. És kb havonta fél percre megyek fel facebookra, amikor csekkolom, hogy még mindig nincs ott semmi érdekes. Engem nem érdekel, hogy egy fiúnak hány like van a profilképén, milyen telefonja van vagy milyen ruha van rajta. Nem vagyok egy felszínes p*csa :) 15L
12/49 anonim válasza:
Nyugodj meg, kérdező, vannak olyan lányok, akiket érdekel. :) A válaszolók nagy része kivétel, de nem kell velük törődnöd, biztos van az ismerősi körödben elegendő hülye liba, akiknél ezzel be tudsz vágódni.
17/F
15/49 A kérdező kommentje:
nincs facebukod? :DD atyaég
2016. júl. 29. 19:34
16/49 anonim válasza:
Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy ez csak egy provokatív troll kérdés.
17/49 A kérdező kommentje:
hahaha nem az, csak minden tininek van, és nem tudom a miértjét hogy neked nincs, vannak sejtéseim de ezeket nem írom le, mert bunkó lennék :)
2016. júl. 29. 19:42
18/49 anonim válasza:
Kinek nincs? Nekem van, csak nem értem, hogy miért baj az, ha valakinek nincs.
19/49 A kérdező kommentje:
jah félreértettem bocsi
2016. júl. 29. 19:46
20/49 anonim válasza:
OMG! Mégis miben befolyásol bármit is a lájkjaid száma, mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!