Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm tök cuki meg minden nagyon bírom, de szegénynek még nem sikerült barátot találnia és eléggé bizonytalan és csak érdeklődöm, hogy szerintetek ez vonzó-e?
163 cm
56 kg
barna, hosszú haj
kékes-zöldes szemek
pisze orr
romantikus
aranyos
imádja az állatokat
UI.: jelentkezéseket nem várok, hogy ismerkednétek vele, köszi <3
2016. júl. 24. 16:57
1/4 anonim válasza:
Anélkül, hogy ismerném, vagy látnám, nehéz elképzelni, de lehet, hogy tetszene.
2/4 anonim válasza:
Én bejövök neked? 190 centi vagyok, fekete hajjal, 75 kilóval, kedves vagyok és szeretem az állatokat. Szerinted mit kellene javítanom a külsőmön? Szerinted hogy nézek ki?
3/4 anonim válasza:
Nem inkáb magadat írtad le? Szerintem tudom kivagy, 14 éves vagy és nem is anyi kió xd
4/4 anonim válasza:
Szerintem magad írtad le, csak vannak akik így rejtegetik, hogy róluk van szó :D
Ha te vagy az, ha nem, szerintem okés a csaj, bár inkább szőkésbarnát tudok elképzelni ahhoz a szempárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!