Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek bejön, ha egy lány ducibbra hízik?
Figyelt kérdés
Kaptam pozitív visszajelzést egy sráctól hogy jól áll hogy híztam és nagyon meglepődtem. És nem arról van szó, hogy vékony lettem volna.
Van még akinek ilyen az ízlése? Mennyire jellemző ez?
17/L
2016. jún. 10. 10:00
1/8 anonim válasza:
Mindig van valaki aki felszedi, ami másoknak nem kell.
2/8 anonim válasza:
155 centi és 57 kiló? Én ezt el nem veszem!
3/8 anonim válasza:
Attól függ hova hízol...
Mert csípő,mell,popsi az nagyon jó,de ha van egy nagy hasad,netán hurkáid vannak,az már háááát.
4/8 anonim válasza:
Igen, vannak akik szetetik a kövér nőket. Igaz kevesen.
5/8 anonim válasza:
Igazából a kövér emberek sosem gusztusos látványok, arra születni kell hogy valakinek bejöjjön, de vannak elég sokan akiknek bejönnek.
6/8 anonim válasza:
Igen van nagyon bejönnek a telt lányok.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a duci lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!