Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek egy ilyen lány?
Tudom leírás alapján nem lehet megítélni, de kíváncsi vagyok. [16/l]
Külső: Kb. Törpe magasság.Nem annyira vékony :/. Barna szem, barna haj.Sokak szerint szép,vagyok de én nem tartom magam annak. Göndör,hajkoronám van amit nagyon sokan szépnek tartanak.(:
Belső: Kedves, aranyos, jófej, hülye, őrült,dilis életvidám.
Szeretem élvezni az életet,de ha kell komoly is tudok lenni. Szeretem mosolyt csalni az emberek arcára.. Nem bírom elviselni,ha a körülöttem lévőknek rossz kedve van ezért,ha tudom jobb kedvre derítem.Egy olyan fiúra vágyom,aki érezteti velem a szeretetét. Sokszor anyagtigris szerepét is, magamra vállalom. Mindenkivel úgy bánok ahogy azt megérdemlik,sose szoktam bunkózni. Bizonyos helyzetekben a másik értekeit tartom szem előtt az enyémet, kevésbé.Szeretek álmodozni.Céltudatos ember vagyok,vannak álmaim amikért igyekszek a lehető legtöbbet tenni.Képes vagyok,elmenni a végsőkig egy emberért.Bárkivel szívesen elbeszélgetek,hosszú válaszok híve vagyok.
Mikor a külsőddel kapcsolatos sorokat olvastam, rögtön eszembe jutott az egyik osztálytársam. Szinte tökéletes illik a leírás, kivéve a hajszínt és göndörséget. Neki kerek arca van, és nagyon mosolygós. Mivel állításod szerint életvidám vagy, Te is gyakran mosolyogsz, ez nagyon sokat dob a kisugárzáson. Szeretem, ha ilyen egy lány, azt hiszem ez a legjobb hozzáállás az élethez, illetve sok egyéb dologhoz is.
Mindenképp érdekes lehet, mikor éppen "anyatigris" vagy a magasságoddal. :D Ezután van egy kis ellentmondás, hiszen ha valaki bunkózást érdemel... Pozitív, hogy céltudatos vagy, ez minden téren jó tulajdonság, viszont az álmodozást nem igazán szeretem, szerintem a legjobb, ha reálisan próbál egy ember élni. Túl nagy álmokat nem érdemes kergetni, ha elérhetetlenek. (Bár esetedben más lehet, hiszen alapvetően pozitív életszemléletű vagy.)
Végülis kedves és aranyos vagy :). De azért mesélhetnél többet magadról :D Normális ember nem mond erre komoly választ, mert nem derült ki sok minden :)..
A törpe magasság az mennyi? Én szeretem az alacsony lányokat a saját 174cmmel :).. Ha szép vagy és a kisugárzásod jó és ezekkel a személyiség jegyekkel bírsz, amiket felsoroltál, akkor igen..
17F
Szia:)
igen, bejönne:) én is hasonló személyiség vagyok! :D 16/f :) ha gondolod dumálhatunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!