Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek egy ilyen lány?
Nagyon szeretek,túrázni új helyeket felfedezni.Élvezni,az életet szabadidőmben gyakran vagyok a friss levegőn imádom a természetet.Szeretek filmet/sorozatokat, nézni,főleg állatosokat.Segítőkész személyiségem,van örömmel tölt el,ha valakinek a segítségére lehetek.Aránylag kedves aranyos vagyok,de csak addig amíg velem is azok.Általában új helyen,csendes vagyok de ettől eltekintve nagyon szeretek,új embereket megismerni,ha megszokom a környezetemet nyitott vagyok,a körülöttem lévők felé.Mosolygós,kerek pofival áldott meg a sors nagyon szeretek nevetni hülyéskedni,emberekkel.Rossz tulajdonságaim közé tartozik,hogy egy kicsit sértődékeny vagyok,meglehet nagyon hamar sérteni de nem viszem túlzásba a duzzogást.Szeretek,küzdeni az álmaimért a számomra fontos emberekért.(: Mindig, törekszem a legjobbra maximalista vagyok. Barátkozós természetem,van ennek ellenére nincsen sok barátom,de őket nagyon sokra tartom.Szabadidőmben,nagyon szeretek fotózni többnyire élőlényeket,vagy éppen tájképeket fotózom.Szeretem mással éreztetni a szeretetemet,mellettem nem lehet unatkozni szeretek pörögni,igyekszem mindig megvigasztalni a körülöttem lévő szomorú embereket.Kissé érzékeny,természetű vagyok.Nem szeretek a középpontban lenni/szerepelni ha rám terelődik a figyelem,izgulós vagyok és elpirulok. Sokak szerint,érettebb vagyok a koromhoz képest,ez részben igaz bár van olyan amikor kimutatom a gyerekes énemet.Szeretek,babákkal foglalkozni fiatal korom ellenére már van bennem egy pici anyai ösztön mivel,babák között nőttem, fel de ennek ellenére még nagyon sok idő múlva szeretnék, családot alapítani gyereket szülni rá érek még.Megszokott környezetben,elengedem, magam és magamat meghazudtolva nagyon, sokat jár a szám.
Ha van valami kérdésetek még,nyugodtan feltehetitek.(:
#1 nem az volt a kérdés, hogy kell e neked, vagy másnak, hanem az, hogy be e jön...
Válasz: Bejön az ilyen tipus. Természet egy fontos dolog, legalábbis nekem az. Ugyanis én csak ott tudok megnyugodni. Pontosabban az erdőkben. Motorozva, vagy bicózva. Ha most lenne barátnőm, akkor biztos elmennék vele sokszor erdőbe sétálni, mert ott nyílok ki igazán. Vagyhát na... Mondjuk úgy, távolabb az emberektől.
A tulajdonságaiddal semmi baj, kis sértődékenység belefér, és mindenkiben van...
Egy ilyen leírás alapján nem sok mindent lehet tudni rólad. Azok alapján amiket leírtál, sok dolog közös bennünk, bár akadtak dolgok amikkel szemben előítéleteim vannak, ilyen például a fényképezés, meg az "ál-művészi hajlam", mert manapság minden 14-17 éves naiv és túl érzékeny kislány hatalmas művész illetve filozófus.
Ha tényleg ilyen vagy, akkor azzal nincs problémám, és még vonzana is, de ha megfelelsz ennek az előítéletemnek, akkor messze elkerülnélek (de persze ez ennyiből nem derül ki).
Ami biztos, hogy ellentétet szülne, az az, hogy sértődékeny vagy. Meglehetősen erős/sötét/fanyar/bunkó/primitív/jelző, jelző humorom van, szeretek kötözködni azokkal, akiket kedvelek. Ez általában nem tetszik a túl érzékeny lelkűeknek (akadt eddig egy kivétel), vagy azoknak akik úgy gondolják hosszú ismeretség után, hogy nem engedhetik el magukat mellettem, mert ezt meg azt fogom gondolni róluk pusztán azért, mert egyértelműen meghatározható és világos világnézetem van.
Az kifejezetten tetszik, hogy szeretnél gyerekeket később, illetve hogy van fogalmad az "anyai ösztönről". Az mondjuk érdekelne, hogy hogy ha szereted az állatokat és az állatos sorozatokat stb., akkor hogy fér bele az, hogy állatokat eszel. Nincs ezzel kapcsolatban semmiféle előítéletem, csak érdekelne, hogy hogy vagy képes elvonatkoztatni, vagy vonalat húzni, vagy akármi. :)
Plusz ha nem esel a 17-25 éves kor közé, akkor alapvetően meg sem fordulna a fejemben, hogy lehet köztünk valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!